Neler Yeni

Kardeşime ne olmuş??

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
kardeşim youtube üzerinden gaçha life dizi tarzı şeyler izliyor ve keşke onlar gibi olsam diyor yani kardeşim ama aynı yaştayız ikimizde 15 iz kardeşim kilolu biri ve o dizilerdeki karanlık karakterlere özeniyor keşke onlar gibi olsam keşke bi sevgilim olsa kütüphaneye gitsek yanağından öpsem birlikte kitap okusak falan dedi bana açıkça şok oldum. yani kardeşim daha bu yaşta sevgili yapmak istiyor ben ona göre daha olgunum kardeşim daha içine kapanık biri. nası bu huyunu düzeltebillirim kendi taktiklerimden birkaçını verdim ama maalesef yapamam diyor ben zayıfım o kilolu ya kendini başkalaştırıyor hatta dedim bu yaşta kız düşünme illaki karşına çıkıcak diyorum inanmıyor yani gerçekten yardıma ihtiyacım var abilerim ablalarım kardeşime ne yapmalıyım spor salonuna yazıl diyorum üşeniyor ama sevgilim olsun diyor bambaşka bi kafa gerçekten ama yardımınıza ihtiyacım var
İstanbulun pis bi semtine bırak bi kavga etsin ağzı yüzü dağılsın, daha o filmlerde izlediği karanlık karakterlere benzemek istemez.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,614
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
PUAHAHAHAH olm müq lan
Zorbalığın mükemmel olduğunu ilk defa görüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fake hesap aç sevgili ol onunla, kendine aşık et ve kilo vermesi için teşvik et. (Sanal ilişki olacak tabii ki)
Vereceği zararın haddi yok kendinize yapıldığını düşünün.

kardeşim youtube üzerinden gaçha life dizi tarzı şeyler izliyor ve keşke onlar gibi olsam diyor yani kardeşim ama aynı yaştayız ikimizde 15 iz kardeşim kilolu biri ve o dizilerdeki karanlık karakterlere özeniyor keşke onlar gibi olsam keşke bi sevgilim olsa kütüphaneye gitsek yanağından öpsem birlikte kitap okusak falan dedi bana açıkça şok oldum. yani kardeşim daha bu yaşta sevgili yapmak istiyor ben ona göre daha olgunum kardeşim daha içine kapanık biri. nası bu huyunu düzeltebillirim kendi taktiklerimden birkaçını verdim ama maalesef yapamam diyor ben zayıfım o kilolu ya kendini başkalaştırıyor hatta dedim bu yaşta kız düşünme illaki karşına çıkıcak diyorum inanmıyor yani gerçekten yardıma ihtiyacım var abilerim ablalarım kardeşime ne yapmalıyım spor salonuna yazıl diyorum üşeniyor ama sevgilim olsun diyor bambaşka bi kafa gerçekten ama yardımınıza ihtiyacım var
İlerde düzelir,ilişki istiyor normal bir şey gayet.Zaten kilolu biri diyorsanız genelde kızlar tarafında pek kısmeti olmamıştır tahminime göre.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
İsmi ismi.
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım

İlerde düzelir,ilişki istiyor normal bir şey gayet.Zaten kilolu biri diyorsanız genelde kızlar tarafında pek kısmeti olmamıştır tahminime göre.
Sizin gibilere çok üzülüyorum yazık. Adam sanaldan tanışdığı kıza bunu yapmış dediğine bak. İşlerimi yaptırıyorum dediğinin seviyesine bağlı.her istediğini bunu tehtit edip yaptırmak başka bir şey. Anlaşamadığı şeylerde istediğinde yaptırmak başka bir şey. Genelde duyarcılardan akplilerden bilie daha az bi beyine sahip olduğu için takmıyorum yazmaya gerek yok. Bas engeli geç yaw
not: ''yaw'' demekdi amacım.

Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sizin gibilere çok üzülüyorum yazık. Adam sanaldan tanışdığı kıza bunu yapmış dediğine bak. İşlerimi yaptırıyorum dediğinin seviyesine bağlı.her istediğini bunu tehtit edip yaptırmak başka bir şey. Anlaşamadığı şeylerde istediğinde yaptırmak başka bir şey. Genelde duyarcılardan akplilerden bilie daha az bi beyine sahip olduğu için takmıyorum yazmaya gerek yok. Bas engeli geç aw
Konuşma dilinden seninle muhattap bile olmaya gerek olmadığını düşünüyorum ama şu cümlenize değinmeden edemeyeceğim:

k. İşlerimi yaptırıyorum dediğinin seviyesine bağlı.her istediğini bunu tehtit edip yaptırmak başka bir şey. Anlaşamadığı şeylerde istediğinde yaptırmak başka bir şey.
Anlaşamadığı şeyi yaptırmak istediğinde onu kullanması zorbalıktan çıkarıyor mu bu durumu ? Her türlü onu zora sokuyor ve belkide rezil olmamak için mecburen istemediği şeyler yaptırtılıyor,bu mesaja cevap vermenize gerek yok engelledim sizi iyi forumlar diliyorum.

SeeOk

80+
olm ne oluyor sadece yardım istedim

İstanbulun pis bi semtine bırak bi kavga etsin ağzı yüzü dağılsın, daha o filmlerde izlediği karanlık karakterlere benzemek istemez.
FADJWSHFDAKSŞLŞ

aynen hocam tahmininiz doğru bi kere cool takıl dedim ona demek istediğim her gelene yüz vermemesiydi ama o kurtlar vadisi pala anlamış olayı sadece ölüler görür falan diyordu : D şaka şaka sadece ölüler görür demiyordu da yani ağır abi triplerine girmişti ben öyle bişey olmadığını anlatana kadar 3 ay geçti

Son düzenleme:

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Abi şöyle çocuk çocuk konuları açmayalım hata yapmayalım.
Hocam konuyu kilitleyebilir miyiz ?
@Mehmet Yılmaz

Top Bottom