zartgproject
80+
bosver o zaman kendi hayatına odaklanzorbayalamam amıma koyar olm aşırı güçlü **
bosver o zaman kendi hayatına odaklanzorbayalamam amıma koyar olm aşırı güçlü **
Ne alaka?Abi şöyle çocuk çocuk konuları açmayalım hata yapmayalım.
Hocam konuyu kilitleyebilir miyiz ?
@Mehmet Yılmaz
benim 3 tane 6 yaşında sevgilim var neyi garip geldi??keşke bi sevgilim olsa kütüphaneye gitsek yanağından öpsem birlikte kitap okusak falan dedi bana açıkça şok oldum. yani kardeşim daha bu yaşta sevgili yapmak istiyor
şakamatik seni.benim 3 tane 6 yaşında sevgilim var neyi garip geldi??
Bu ben de işe yaradı ilk başlarda olmuyor sana karşı çıkıyor biraz daha olgunlaşinca ben neler yapmışım diyor. Zorbalamak bazen ise yarayabiliyorspora baslat zorbala biraz
Spor salonu ve telefona yasakkardeşim youtube üzerinden gaçha life dizi tarzı şeyler izliyor ve keşke onlar gibi olsam diyor yani kardeşim ama aynı yaştayız ikimizde 15 iz kardeşim kilolu biri ve o dizilerdeki karanlık karakterlere özeniyor keşke onlar gibi olsam keşke bi sevgilim olsa kütüphaneye gitsek yanağından öpsem birlikte kitap okusak falan dedi bana açıkça şok oldum. yani kardeşim daha bu yaşta sevgili yapmak istiyor ben ona göre daha olgunum kardeşim daha içine kapanık biri. nası bu huyunu düzeltebillirim kendi taktiklerimden birkaçını verdim ama maalesef yapamam diyor ben zayıfım o kilolu ya kendini başkalaştırıyor hatta dedim bu yaşta kız düşünme illaki karşına çıkıcak diyorum inanmıyor yani gerçekten yardıma ihtiyacım var abilerim ablalarım kardeşime ne yapmalıyım spor salonuna yazıl diyorum üşeniyor ama sevgilim olsun diyor bambaşka bi kafa gerçekten ama yardımınıza ihtiyacım var
KSJISNKSNKSNKNS kimse görmedi inş KÜFÜR ETMİŞ KÜFÜR YASAKTI SKLDMSLSLSLSLzorbayalamam amıma koyar olm aşırı güçlü **
Tüh be ben görmemişim konuyu@brkdrmn7 @Komando Memduh ilk konuyu açtığında anladım ben ez
Ankara caddesi g-Sevgili olmanın yaşı mı oluyor
Hocam sizi her gördüğümde isminize bakıp ayrı gülüyorum, pp'nize bakıp ayrı gülüyorum. Benimde muhabbet kuşum var o yüzden bi zaafım vaf muhabbet kuşlarına.Aynısını arkadaşa yaptım çekti çavuşun fotosunu attı
Ben de onla tehdit edip her türlü ayak işini yaptırıyorum