Neler Yeni

Kardeşime ne olmuş??

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
keşke bi sevgilim olsa kütüphaneye gitsek yanağından öpsem birlikte kitap okusak falan dedi bana açıkça şok oldum. yani kardeşim daha bu yaşta sevgili yapmak istiyor
benim 3 tane 6 yaşında sevgilim var neyi garip geldi??

NightWish2434

80+ Silver
kardeşim youtube üzerinden gaçha life dizi tarzı şeyler izliyor ve keşke onlar gibi olsam diyor yani kardeşim ama aynı yaştayız ikimizde 15 iz kardeşim kilolu biri ve o dizilerdeki karanlık karakterlere özeniyor keşke onlar gibi olsam keşke bi sevgilim olsa kütüphaneye gitsek yanağından öpsem birlikte kitap okusak falan dedi bana açıkça şok oldum. yani kardeşim daha bu yaşta sevgili yapmak istiyor ben ona göre daha olgunum kardeşim daha içine kapanık biri. nası bu huyunu düzeltebillirim kendi taktiklerimden birkaçını verdim ama maalesef yapamam diyor ben zayıfım o kilolu ya kendini başkalaştırıyor hatta dedim bu yaşta kız düşünme illaki karşına çıkıcak diyorum inanmıyor yani gerçekten yardıma ihtiyacım var abilerim ablalarım kardeşime ne yapmalıyım spor salonuna yazıl diyorum üşeniyor ama sevgilim olsun diyor bambaşka bi kafa gerçekten ama yardımınıza ihtiyacım var
Spor salonu ve telefona yasak

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Miss gibi troll kokuyor bu konu...
Yüksek ihtimal geçenlerdeki senaryo yazıp açıklayıp banlanan hesabın multisi

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Aynısını arkadaşa yaptım çekti çavuşun fotosunu attı🤦
Ben de onla tehdit edip her türlü ayak işini yaptırıyorum
Hocam sizi her gördüğümde isminize bakıp ayrı gülüyorum, pp'nize bakıp ayrı gülüyorum. Benimde muhabbet kuşum var o yüzden bi zaafım vaf muhabbet kuşlarına. 😂

Top Bottom