Kardeşime sistem alacagim bu fiyata daha iyisi varmi

hocam 0 parçalar ile 2. el girsem hepsini 2. el alirim ustte attigim sistem nasil
sıfır istediğiniz için böyle yaptım biraz isterseniz işlemciyi de ikini elden alın işkence etmedikçe çalışan parçadır işlemci
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam bende 2. el girneşmek istemiyorum yani anlayabilmişsinizdir durumu
bu fiyata düzgün bir sıfır pc zor

sıfır istediğiniz için böyle yaptım biraz isterseniz işlemciyi de ikini elden alın işkence etmedikçe çalışan parçadır işlemci

bu fiyata düzgün bir sıfır pc zor
bu fiyata bundan iyisi yoksa son kararim bu hocalar

rekli ram , kalitesi düşük bir ssd ve yüksek ihtimal yetmeyecek olan işlemci fanı

full sıfır almak istiyorsan bence akşam konuyu üste al 8 gibi o zaman daha çok kişi aktif oluyor belki daha iyisini bulurlar sıfır

hocam tum parçalari 0 olan bundan daha iyi bi sistem varsa atin onu alayim yani
şuanda zamanım yok hocam o kadar ben tavsiye verirken bayaa araştırıyorum

tam bütçe 17k ise apu sistem al

merhaba araştirdigima göre itopyada teblionda vs hazir sistemlerde bu paraya ya apu var yada rx 6500 lu sistemler var biraz da trendyol gibi yerlerden bakayim dedim araştirmalarimla bu sistemi buldum
adamlari arayip sordum refubrished 2. el sistemmi diye hayır 0 dediler 24 ay garantili vs dediler
bu sistemden daha iyis varmi yoksa iyi mi
kardeşime alacagim rust fortnite gta5 roblox falan oynayacak
Şu sistemlere şu fiyatları yazarken anamız bacımız meze oluyo mu diye hiç düşünmüyorlar da

merhaba araştirdigima göre itopyada teblionda vs hazir sistemlerde bu paraya ya apu var yada rx 6500 lu sistemler var biraz da trendyol gibi yerlerden bakayim dedim araştirmalarimla bu sistemi buldum
adamlari arayip sordum refubrished 2. el sistemmi diye hayır 0 dediler 24 ay garantili vs dediler
bu sistemden daha iyis varmi yoksa iyi mi
kardeşime alacagim rust fortnite gta5 roblox falan oynayacak
Trendyol yazısını gördüğüm anda patladım

15kya ikinci el den sistem dizilir

Rx6700 8500Tl

B450 2500tl

R5 3600 1500tl

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,863