Neler Yeni

Öneri Kardeşimin oynayabileceği pc oyunları

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
Kardeşim de bilgisayar oynamak istiyor bu benim için sorun değil alsın oynasın ama oynayamıyor pc de valorant tarzı oyunlar yüklü daha yürümeyi bile beceremiyor oyunda şimdi ben de buna oynayabileceği oyun bakıyorum ama ücretsiz olması lazım var mı öneriniz nereden ne oynayabilir? mesela iyi pizza, güzel pizza diye oyun var onu seviyor. Çocuk oyunu önerisi yani ben hiç bilmiyorum çocuk oyunu o yüzden soruyorum. 10 yaşında kız.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kardeşim de bilgisayar oynamak istiyor bu benim için sorun değil alsın oynasın ama oynayamıyor pc de valorant tarzı oyunlar yüklü daha yürümeyi bile beceremiyor oyunda şimdi ben de buna oynayabileceği oyun bakıyorum ama ücretsiz olması lazım var mı öneriniz nereden ne oynayabilir? mesela iyi pizza, güzel pizza diye oyun var onu seviyor. Çocuk oyunu önerisi yani ben hiç bilmiyorum çocuk oyunu o yüzden soruyorum. 10 yaşında kız.
Child of Light oynasın. Onun yaşındaki çocuklara da hitap edebilecek masalsı bir oyun. Kontrolleri de kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücretsiz demişsiniz özür dilerim.

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Child of Light oynasın. Onun yaşındaki çocuklara da hitap edebilecek masalsı bir oyun. Kontrolleri de kolay.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ücretsiz demişsiniz özür dilerim.
kral güzelde steam da baktım 70tl neredeyse :D beğenip beğenmeyeceği bile belli olmayan oyuna 70tl veremem ki ücretsiz yok mu hiç :)

MufoTr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Muaffak Alagöz
kraloyun.com>barbie giydirmece bence çok sever

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
kral güzelde steam da baktım 70tl neredeyse :D beğenip beğenmeyeceği bile belli olmayan oyuna 70tl veremem ki ücretsiz yok mu hiç :)
Core diye ücretsiz bir platform var istediğin oyunu seçip indirip oynuyorsun mutlaka ona hitap edecek oyunlar bulabilirsin.

Dandelion

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Yusuf
Instagram
cik_cik_cikk
Steam
YusufBeyN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Erda Yıldırım

80+ Gold
aynen tarayıcı oyunları oynatacağım muhtemelen. Bide belki gta5 i oynayabilir.
Gta 5 oynatmamanızı öneririm çok fazla? + 18 sahne var ve psikolojisi bozulabilir

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Coredan oyun bakabilirsiniz yada tarayıcı oyunlarından seçebilirsiniz.
Yada boşverin 10 yaşından başlasın Cyberpunka

Top Bottom