eskisi ile alakası bile yok şuan.bu forum hep böylemiydi ya
"Eğer bir yalanı sürekli tekrarlarsanız o artık bir gerçek olur" demiş Almanın teki.Kızın bir suçu olsa Aptallık bende 7 yaş büyüğüne neden bu kadar tutuluyorsun. Nasıl rahatlıyacağım ben bir tavsiyesi olan var mı?
Ben kabul etmelik hiçbir şey söylemedim. Sadece içimdekileri açıklamak istedim. Aşağılama konusunda da sıkıntı yok çünkü zaten ben de yaşıtım kızlardan ilgi görmeyi beklemiyorum. Ya doğru düzgün kafa dengi biri çıkacak ya da yok yani. Çocuk gibiler ciddi söylüyorum.ben de kendimden büyük kızlarla konuşuyorum da kız kabul etse pedofililiğe girer bu o iş biraz zor yani kanka aşağılamak için söylemiyorum ama gerçekten kızlardan ilgi-sevgi görmediğin için sana sevgi gösteren ilk kıza tutulmuş olabilirsin geçicidir rahat ol çok uzun sürmez
haklısın tripleriyle falan hic uğraşılamıyor büyük kizlarla konuşmak daha rahat ve konforlu oluyor çünkü bazi şeylerin farkında oluyorlar yaşıtlarıma oranlaBen kabul etmelik hiçbir şey söylemedim. Sadece içimdekileri açıklamak istedim. Aşağılama konusunda da sıkıntı yok çünkü zaten ben de yaşıtım kızlardan ilgi görmeyi beklemiyorum. Ya doğru düzgün kafa dengi biri çıkacak ya da yok yani. Çocuk gibiler ciddi söylüyorum.