Neler Yeni

Kardeşimin sınıfı karantinaya alındı, ben de karantinaya girmeli miyim?

Oğuz Gómez Garica

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Oğuzhan Şener
kardeşin pozitif değilse sadece kardeşin karantinaya girer sen girmezsin ayrıca bi sınıfta yanlış hatırlamıyosam 3 4 vaka olunca sınıf karantinaya alınıyor

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kardeşin pozitif çıkmazsa sadece kardeşin karantinada kalır okula devam edebilirsin

HAYBS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Habib Atilla
alınmadı hocam hatta test yaptırmaya gitti belirti olmadan test yapamıyoruz demişler geri yollamışlar o da otobüsle üniversiteye gitti
Dostum bak bende şuan koronayım kaç kere arıyorlar başka hasta olan, varmı belirtileri görülen varmı diye varsa kapına gelip test yapıyorlar.belirti yoksa zaten test yapmazlar.

Techno08

80+ Gold
Dostum bak bende şuan koronayım kaç kere arıyorlar başka hasta olan, varmı belirtileri görülen varmı diye varsa kapına gelip test yapıyorlar.belirti yoksa zaten test yapmazlar.

geçmiş olsun

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Arkadaşlar merhaba. Kardeşimin sınıfında az önce bir tane pozitif vaka çıktı (Kardeşim başka okulda okuyor) Çıkmasıyla birlikte sınıftan 4-5 kişi test yaptırmaya gitti. Test yaptırmaya gidenlerden biri tat alamıyorumuş büyük ihtimalle korona. Asıl sorum kardeşimin sınıfı karantinaya alındığında ben demi karantinada olacağım? Yarın okula gitsem mi gitmesem mi diye düşünmedim değil. Cevaplarınızı bekliyorum
tabikide sende giriceksin kardeşinin pcr testi pozitif çıkarsa

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1