Volkan:/
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,311
- İsim
- Volkan
- Bütçe
- 3000
dostlar selam kardeşin pc ye ekran akrtı alacağım sorularım var
öncelikle sistem özellikleri
İ5 7500
2X8 3200 MHZ CORSAİR vengance
Asus prime z270p
powercolor red devil 4gb (ama içine etmişler)
crucial p3 500 gb ssd+ 120gb ssd
500watt performax psu (canlı bomba)
dostlar sistem bu ben bir tane rtx 2060 evga buldum tek fan 3k onu alayım diyorum güvende ile aslında 1800tl ye gtx "1650 bulmuştum satıldı gtx 1050 mi alsam diyom 1350 ye rog
çok fiyatta vermek istemiyom adam valorant oynuyor sadece yada benle forest oynuyor
ekran kartı değiştirme sebebim bu kart öyle bir eziyet görmüş ki soketler hep oksitti temizledim tertemiz oldu fakat buna sözde bakım yapan bilgisayarcı blokun tekini delmiş tek soğutma borusu pasif üstünde de asus rog fanları ve fan çerçevsi var ve psu dandik olduğundan olsa gerek sürücü çökmesi oluyor oyun ortasında falan o yüzden
sahibinden güvende de 100 tl indiririm var komisyonda
@Yvşlagaçtanealıyon @Aykut D.
@MuratTheFounderOfGariban
öncelikle sistem özellikleri
İ5 7500
2X8 3200 MHZ CORSAİR vengance
Asus prime z270p
powercolor red devil 4gb (ama içine etmişler)
crucial p3 500 gb ssd+ 120gb ssd
500watt performax psu (canlı bomba)
dostlar sistem bu ben bir tane rtx 2060 evga buldum tek fan 3k onu alayım diyorum güvende ile aslında 1800tl ye gtx "1650 bulmuştum satıldı gtx 1050 mi alsam diyom 1350 ye rog
çok fiyatta vermek istemiyom adam valorant oynuyor sadece yada benle forest oynuyor
ekran kartı değiştirme sebebim bu kart öyle bir eziyet görmüş ki soketler hep oksitti temizledim tertemiz oldu fakat buna sözde bakım yapan bilgisayarcı blokun tekini delmiş tek soğutma borusu pasif üstünde de asus rog fanları ve fan çerçevsi var ve psu dandik olduğundan olsa gerek sürücü çökmesi oluyor oyun ortasında falan o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
sahibinden güvende de 100 tl indiririm var komisyonda
@Yvşlagaçtanealıyon @Aykut D.
@MuratTheFounderOfGariban