Neler Yeni

Kardeșimle dalga geçilmesi

bwNN

80+ Silver
Okul hayatımda hiç karşılaşmadım yada hatırlamıyorum böyle olaylar ama gerçekten üzücü bi durum. Kardeşinle konuş istersen böyle insanlardan uzak durması gerektiğini felan söyle.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Okul hayatımda hiç karşılaşmadım yada hatırlamıyorum böyle olaylar ama gerçekten üzücü bi durum. Kardeşinle konuş istersen böyle insanlardan uzak durması gerektiğini felan söyle.
İlgilenmeye çalıșıyorum hocam zaten annemler hocaya gitmez konușmaz ben gidip konușsam hocaya saygísızlık olur mu?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,816
İsim
MehmedVII
Gelir olarak ayıptır söylemesi yüksek gelirli bir aileyiz fakat her zaman Nike,Adidas falan almayız.Geçenlerde kardeșim Kinetix bir ayakkabı beğenmiști ve bugün okulda dalga geçmișler ayakkabısıyla.Ağlayarak falan da gelmedi ama belli onuru kırılmıș çocuğun ben de gittim kayıș gibi air force aldım.Sorun çózüldü mü çózüldü ama dalga geçen çocuklara üzüldüm.Bir insan bu kadar mí popüler kültür kölesi olur arkadașını așağılayacak kadar.Ne düșünüyorsunuz bu ergen bebeler hakkında.Öğretmenle veya aileleriyle konușsam mı bilemedim
Okuldaki rehber öğretmen ile konuşursan belki bu 2-3 ucube ile konuşur en azından vicdan azabı çeksinler

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Hayır neden olsun? Hem sen kaç yaşındasın ki?
19 ana baba varken ben gidip konușursam ne biliyim saygısızlık olur mu ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuldaki rehber öğretmen ile konuşursan belki bu 2-3 ucube ile konuşur en azından vicdan azabı çeksinler
Sanırım öyle yapacağım artık.Mesaja niyr kızgın attın?

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
19 ana baba varken ben gidip konușursam ne biliyim saygısızlık olur mu ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanırım öyle yapacağım artık.Mesaja niyr kızgın attın?
Boşver hiçbir saygısızlık olmaz. Sorarlarsa müsait değillerdi dersin.

alkolikpanda

80+ Bronze
valla ben hoşuma ne giderse onu giyiyorum bana yakıştığı sürece parasının pek de bir önemi yok , ve benim giydiğime ettiğime karışan olursa da galeye bile almıyor he he deyip geçiyorum muhatabı kesiyorum , tabi uzun yıllardır arkadaş olduğum agalarım kardeşlerim hariç onlar baştacı 😀

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Gelir olarak ayıptır söylemesi yüksek gelirli bir aileyiz fakat her zaman Nike,Adidas falan almayız.Geçenlerde kardeșim Kinetix bir ayakkabı beğenmiști ve bugün okulda dalga geçmișler ayakkabısıyla.Ağlayarak falan da gelmedi ama belli onuru kırılmıș çocuğun ben de gittim kayıș gibi air force aldım.Sorun çózüldü mü çózüldü ama dalga geçen çocuklara üzüldüm.Bir insan bu kadar mí popüler kültür kölesi olur arkadașını așağılayacak kadar.Ne düșünüyorsunuz bu ergen bebeler hakkında.Öğretmenle veya aileleriyle konușsam mı bilemedim
Ben hiç giymedim diyebilirim Adidas puma vs Nike bir kere kuzenime küçülen eskimiş bir ayakkabıyı giymiştim birde krampon hep ya internetten alınan Kinetix tonny black vs aldım ailemi zor durumda bırakmamak için herkes bilir 1500 lira verip almayı imkan diye bir şey var dertleri ne hani bu dizilirde görüyoruz özel okul bebe profilleri sanırım bu ergen uşaklar onlardan şuanda tonny black giyiyorum gayet normal bir de arada Kinetix var onu giyiyorum daha önce hiç böyle arkadaş denk gelmedi bana Allah sabır versin

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
valla ben hoşuma ne giderse onu giyiyorum bana yakıştığı sürece parasının pek de bir önemi yok , ve benim giydiğime ettiğime karışan olursa da galeye bile almıyor he he deyip geçiyorum muhatabı kesiyorum , tabi uzun yıllardır arkadaş olduğum agalarım kardeşlerim hariç onlar baştacı 😀
Bende aynıyım hocam pek takmam böyle șeyleri ama çocuk iște.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,982
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
boy kilo tip vs okeyde ayakkabı ne alaka ya daha dün merdivende çıkarken 2 kişi bkaıp güldü sonra bidaha bakıp bidaha güldü sınıfa gittiğimdede sincaba benziyorsun diyip bıdaha güldüler oluyor okulda böyle şeyler

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Ben hiç giymedim diyebilirim Adidas puma vs Nike bir kere kuzenime küçülen eskimiş bir ayakkabıyı giymiştim birde krampon hep ya internetten alınan Kinetix tonny black vs aldım ailemi zor durumda bırakmamak için herkes bilir 1500 lira verip almayı imkan diye bir şey var dertleri ne hani bu dizilirde görüyoruz özel okul bebe profilleri sanırım bu ergen uşaklar onlardan şuanda tonny black giyiyorum gayet normal bir de arada Kinetix var onu giyiyorum daha önce hiç böyle arkadaş denk gelmedi bana Allah sabır versin
Durumun olsa bile ayakkabıya 1500 lira vermek tercih meselesidir sana kim veriyor dalga grçme hakkını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,585
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom