Neler Yeni

Kardeșimle dalga geçilmesi

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

2mApoo

80+ Silver
Gelir olarak ayıptır söylemesi yüksek gelirli bir aileyiz fakat her zaman Nike,Adidas falan almayız.Geçenlerde kardeșim Kinetix bir ayakkabı beğenmiști ve bugün okulda dalga geçmișler ayakkabısıyla.Ağlayarak falan da gelmedi ama belli onuru kırılmıș çocuğun ben de gittim kayıș gibi air force aldım.Sorun çózüldü mü çózüldü ama dalga geçen çocuklara üzüldüm.Bir insan bu kadar mí popüler kültür kölesi olur arkadașını așağılayacak kadar.Ne düșünüyorsunuz bu ergen bebeler hakkında.Öğretmenle veya aileleriyle konușsam mı bilemedim
"Popüler kültür kölesi" cümlenden sonra bende kendimi sorguladım. Abartılı olmasada bi tık var bende galiba. Belki zamanında boş boş konuşmuşumdur. Başta kardeşin olmak üzere şimdiye kadar herkesten özür diliyorum :')

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
"Popüler kültür kölesi" cümlenden sonra bende kendimi sorguladım. Abartılı olmasada bi tık var bende galiba. Belki zamanında boş boş konuşmuşumdur. Başta kardeşin olmak üzere şimdiye kadar herkesten özür diliyorum :')
Olsun be kanka.Hatanın neresinden dönsen kâr.

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
Gelir olarak ayıptır söylemesi yüksek gelirli bir aileyiz fakat her zaman Nike,Adidas falan almayız.Geçenlerde kardeșim Kinetix bir ayakkabı beğenmiști ve bugün okulda dalga geçmișler ayakkabısıyla.Ağlayarak falan da gelmedi ama belli onuru kırılmıș çocuğun ben de gittim kayıș gibi air force aldım.Sorun çózüldü mü çózüldü ama dalga geçen çocuklara üzüldüm.Bir insan bu kadar mí popüler kültür kölesi olur arkadașını așağılayacak kadar.Ne düșünüyorsunuz bu ergen bebeler hakkında.Öğretmenle veya aileleriyle konușsam mı bilemedim
öylelerine laf geçiremezsin aşağılayıcaksın fiziksel özellikleriyle dalga geçeceksinki adam olsun

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,766
İsim
SANANE
POPÜLER KÜLTÜR: ÜSTTE OLMAK İÇİN ÖNCE ÜSTTEKİNİ AŞŞAĞI İNDİRMELİSİN.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,585
Üyeler
167,331
Son üye