Neler Yeni

Kardeșimle dalga geçilmesi

Deaton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Fatih B
Gelir olarak ayıptır söylemesi yüksek gelirli bir aileyiz fakat her zaman Nike,Adidas falan almayız.Geçenlerde kardeșim Kinetix bir ayakkabı beğenmiști ve bugün okulda dalga geçmișler ayakkabısıyla.Ağlayarak falan da gelmedi ama belli onuru kırılmıș çocuğun ben de gittim kayıș gibi air force aldım.Sorun çózüldü mü çózüldü ama dalga geçen çocuklara üzüldüm.Bir insan bu kadar mí popüler kültür kölesi olur arkadașını așağılayacak kadar.Ne düșünüyorsunuz bu ergen bebeler hakkında.Öğretmenle veya aileleriyle konușsam mı bilemedim
Hayatta her zaman böyleleri olacak birisiyle konuşman hayatta bir daha karşısına böyle kişiler gelmeyeceği anlamına gelmiyor dostum psikolojik olarak ona doğru olanı anlat ve istediğini istediği gibi yapmasını boş konuşan böyle arkadaşlarını da çok takmaması gerektiğini ona öğretmeye çalış insanların isteklerine göre yaşarsak bu bizim hayatımız olmaz. Ona bunu göster canını sıkmasın birkaç tane bebe için..

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Gelir olarak ayıptır söylemesi yüksek gelirli bir aileyiz fakat her zaman Nike,Adidas falan almayız.Geçenlerde kardeșim Kinetix bir ayakkabı beğenmiști ve bugün okulda dalga geçmișler ayakkabısıyla.Ağlayarak falan da gelmedi ama belli onuru kırılmıș çocuğun ben de gittim kayıș gibi air force aldım.Sorun çózüldü mü çózüldü ama dalga geçen çocuklara üzüldüm.Bir insan bu kadar mí popüler kültür kölesi olur arkadașını așağılayacak kadar.Ne düșünüyorsunuz bu ergen bebeler hakkında.Öğretmenle veya aileleriyle konușsam mı bilemedim
Klasik Kolej hayatı ben kardeşimi koleje verecektim ama vermedim bu ucubeler yüzünden devlet okulu en iyisi Air Force güzeldir KinetiX olsun canım ne olucak ikiside ayakkabı
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 e gidiyor.Ergenlik çağında.

Haklısın ama milletin gózünün içine de sokulmaz her șey.Züppenin teki olarak yetișssin istemiyorum.
Güzel bir abisin/Ablasin ben kardeşime en çok değer verdiğim kişi onun için çok kan döktüm:D okulunda benim abim böyle diyomus tırsan çok :D

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Klasik Kolej hayatı ben kardeşimi koleje verecektim ama vermedim bu ucubeler yüzünden devlet okulu en iyisi Air Force güzeldir KinetiX olsun canım ne olucak ikiside ayakkabı

Güzel bir abisin/Ablasin ben kardeşime en çok değer verdiğim kişi onun için çok kan döktüm:D okulunda benim abim böyle diyomus tırsan çok :D
Drvlet okulunda zaten.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Olduğunca ilgileniyorum hocam.Çocuğun doğru düzgün aile hayatı olmadı küçüklükten beri zararın neresinden dönsek kârdır.Ailem ilgilenemez zaten abi olarak ben de geç kaldım biraz.

Hocam devlet okulunda kiler nasıl dalga geçiyor onu merak ettim kendileri çokmu zenginmis al vur 2 tane bişey olmaz dalga geçsinler
Bende anlamadım ki.Ayaklarındaki Jordanların biri bile orjinal değil gelip tatava yapıyorlar.

Olduğunca ilgileniyorum hocam.Çocuğun doğru düzgün aile hayatı olmadı küçüklükten beri zararın neresinden dönsek kârdır.Ailem ilgilenemez zaten abi olarak ben de geç kaldım biraz.
Benim Şuan totalde servetim 580K TL benimde param bol babamdan ayrı kendim yaşıyorum ben Ankara babam Kayseri de ordaki okulları beğenmediği için yanıma gönderdi kardeşimi bizde abi kardeş takiliyoz benim 10 tane yakın arkadaşım var benim için canlarını verirler bende onlar için oyuzden böyle şeyler boş oluyor kardeşimi sevdiği şeylerle büyütüyorum onu seviyorum çünkü koruyacağım tek kişi benimki 9.sinif lisede haraç kesmişler bende icabına baktım :D Bidaha kessinler bakalım :D

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Bende anlamadım ki.Ayaklarındaki Jordanların biri bile orjinal değil gelip tatava yapıyorlar.
Çok zenginse koleje gideymis :D çokmu parası varda konuşuyo kardeşine de go.tun yiyosa daha iyisini sen al desin angut gibi kalır

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Benim Şuan totalde servetim 580K TL benimde param bol babamdan ayrı kendim yaşıyorum ben Ankara babam Kayseri de ordaki okulları beğenmediği için yanıma gönderdi kardeşimi bizde abi kardeş takiliyoz benim 10 tane yakın arkadaşım var benim için canlarını verirler bende onlar için oyuzden böyle şeyler boş oluyor kardeşimi sevdiği şeylerle büyütüyorum onu seviyorum çünkü koruyacağım tek kişi benimki 9.sinif lisede haraç kesmişler bende icabına baktım :D Bidaha kessinler bakalım :D
Kendinle gurur duymalısın dostum.580k da iyimiș bu arada hr.

Puahahahah. Efe la adamın adı. Hatta 2 tane şeyi de var. Burada açık açık yazamıyorum. Emir Aydın ile bir husumetimiz var çünkü. Ama siz anladınız.
Neyim var la?

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,279
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,579
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
T il başlıyor. 6 harfli. Ortasında iki tane 2 'ş' harfi var. 'ak' İle bitiyor.
Kral yaw.Bende 2 taneyse sende 10 tane var canım.Ben de bașka bișey sandım yazma dicektim xd.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,584
Üyeler
167,331
Son üye
emoscuk
Top Bottom