Supercell ID ile kaydet ama kaydettiğin e-posta ve şifre alıcıya gidecek haberin olsun. Yeni ve telefon numarası vs. gibi bilgilerini kaydetmediğin bir e-posta aç. Ayrıca DA Forum COC klanımız var buyur adı 80+ Titanium / Lider :Oyun hesabı geliştirdim arkadaşlar clash of clans belli bir levele getirdim şimdi ben bu oyun hesabını alıcıya nasıl teslim etcem ve oyuna başlarken neler yapmalıyım ?
peki nasıl güvencem e postayı ve şifreyi verirkenSupercell ID ile kaydet ama kaydettiğin e-posta ve şifre alıcıya gidecek haberin olsun. Yeni ve telefon numarası vs. gibi bilgilerini kaydetmediğin bir e-posta aç. Ayrıca DA Forum COC klanımız var buyur adı 80+ Titanium / Lider :REDO
oyunalisveris.com , gamesatis.com gibi yerlerin canlı destekleri var. Sen bilgilerini onlara veriyorsun onlar kontrol edip sonra bilgilerini değiştirip adamın attığı parayı sana veriyor. Ama dediğim gibi içinde hiçbir bilginin olmadığı yeni bir e-posta ile kayıt et. Diğer türlü tüm bilgilerin ifşa olur. Ayrıca geçen 50 TL değerinde hesap sattım 5 TL komisyon aldılar banka kartına çekerken de 7 TL aldılar kaldı bana 38 TLpeki nasıl güvencem e postayı ve şifreyi verirken
teşekkürler bu konu hakkında 3 konu açtım 3.sünde sen cevap verdinoyunalisveris.com , gamesatis.com gibi yerlerin canlı destekleri var. Sen bilgilerini onlara veriyorsun onlar kontrol edip sonra bilgilerini değiştirip adamın attığı parayı sana veriyor. Ama dediğim gibi içinde hiçbir bilginin olmadığı yeni bir e-posta ile kayıt et. Diğer türlü tüm bilgilerin ifşa olur. Ayrıca geçen 50 TL değerinde hesap sattım 5 TL komisyon aldılar banka kartına çekerken de 7 TL aldılar kaldı bana 38 TL![]()
Yeni konu açmak yerine yukarıda ki "yükselt" butonuna tıkla. Konu yükselir.teşekkürler bu konu hakkında 3 konu açtım 3.sünde sen cevap verdin