Kardiyak Hakkında Konuşalım [Düşünceleriniz?]

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
30,759

Selamlar dostlar, konumuzda bu 3 şarkı hakkında konuşmak istiyorum. Tabi isterseniz başkaları hakkında da konuşabilirsiniz.
Kendisinin hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum, hele ki piyasada olan "sözde rapçilere" nazaran.
Kemik kitlesi olduğunu düşünüyorum, umuyorum. Bu gayet yeterli olabilir.
Bir de O Ses Rap macerası var, saçma şekilde elenmişti. İşte bu sözde rapçi dediğim şahıslar tarafından. Adam opera mezunu, orada oturan sözde jürilerin kaç tanesi mezundur sizce?

Neyse sizlerin de düşüncelerini almak istiyorum dostlar.

Illest choppers 4 isimli parçadaki kısmından tanıdım kendisini. Underrated bir rapçi. Hakettiğini görmüyor maalesef

çook uzun süredir piyasanın içinde fakat bir türlü tanınamayan, tutunamayan bir isim. Kesinlikle yeteneğinin ceza seviyesinde olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda çok daha büyük kitlelere hitap edeceğinden şüphem yok. Her şarkısı ayrı bir başyapıt seviyesinde. Kendisini tanıyan bir arkadaşım aracılığı ile tanımıştım kendisini. Çok kral bir insan doğuş abi. Yolu açık olsun umarım piyasanın en tepesine demir atar..

çook uzun süredir piyasanın içinde fakat bir türlü tanınamayan, tutunamayan bir isim. Kesinlikle yeteneğinin ceza seviyesinde olduğunu düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda çok daha büyük kitlelere hitap edeceğinden şüphem yok. Her şarkısı ayrı bir başyapıt seviyesinde. Kendisini tanıyan bir arkadaşım aracılığı ile tanımıştım kendisini. Çok kral bir insan doğuş abi. Yolu açık olsun umarım piyasanın en tepesine demir atar..
Umarım söylediğin gibi olur, bunu görmek çok isterim.

Geri