Neler Yeni

kargo firmaları neden böyle

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Ucuz bir ürün aldığımda oluyor bende, genelde. Kargo parasını mı vermiyorlar, az mı veriyorlar gelsin müşteri alsın diye anlamış değilim :)
hocam 5 desi dediğinden ona göre yaklaşık 50 55 tl gibi bi fiyat çıkarmışlar onuda bana yollayan kişi tamamen ödemişti aslında genede niye böyle yapıyorlarsa gerçekten bu yaptıkları firmaların utanç kaynağı olması gerekli
Mesaj otomatik birleştirildi:

benimki beni evde bulamamıştı agt kargo ben ilçede yaşıyorum adam beni il de arıyormuş .d il den tekrar ilçeye postaladılar kargoyu garip garip olaylar hele aras kargo ve ptt rezilliği var yaşadığım yerde elemanlar 6 kat çıkmamak için dış kapıya geldik yoktunuz yazıp koşarak araçlara kaçıyorlar 1 2 defa yakaladım arkalarından seslenip durdurmuştum.
hocam sizde çok değişik olaylar yaşamışsınız cidden :D ama 2021 yılında yaşayıp hala bukadar saçma olaylar yaşıyor olmamız biraz garipsenmeli bence

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
hocam 5 desi dediğinden ona göre yaklaşık 50 55 TL gibi bi fiyat çıkarmışlar onuda bana yollayan kişi tamamen ödemişti aslında genede niye böyle yapıyorlarsa gerçekten bu yaptıkları firmaların utanç kaynağı olması gerekli

hocam sizde çok değişik olaylar yaşamışsınız cidden :D ama 2021 yılında yaşayıp hala bukadar saçma olaylar yaşıyor olmamız biraz garipsenmeli bence
Welcome to türkey yasa yok bişi yok .d

trenboloneren

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,118
İsim
Eren İlker Ağar
İlgilendiği Kategoriler
Fitness
Instagram
@eren__agar
Steam
1075812335
Discord
eren21601#7919
Reddit
eren21601
benimki beni evde bulamamıştı agt kargo ben ilçede yaşıyorum adam beni il de arıyormuş .d il den tekrar ilçeye postaladılar kargoyu garip garip olaylar hele aras kargo ve ptt rezilliği var yaşadığım yerde elemanlar 6 kat çıkmamak için dış kapıya geldik yoktunuz yazıp koşarak araçlara kaçıyorlar 1 2 defa yakaladım arkalarından seslenip durdurmuştum.
agt yi bir kere papara kartım için kullanmışım adam beni evde bulamdığı için geri gitti cuma günü ama pazaresi tekrar geldi aras artık şubeyle çok yakın olduğum için problem çıkarmıyo Ptt Arasın 2 günde getirdiğini 4 5 günde getiriyo mng ile yurtiçi kargoyu fazla kullanmadığım için hakkında birsey söylemiycem

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,286
İsim
........
agt yi bir kere papara kartım için kullanmışım adam beni evde bulamdığı için geri gitti cuma günü ama pazaresi tekrar geldi aras artık şubeyle çok yakın olduğum için problem çıkarmıyo Ptt Arasın 2 günde getirdiğini 4 5 günde getiriyo mng ile yurtiçi kargoyu fazla kullanmadığım için hakkında birsey söylemiycem
Agt iyi ya sadece 1 kere sorun yaşadım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Alıntıyı görüntüle
en son cuma günü okula gitmek için çıkmıştım ve haftasonu ile pazartesi gününün tamamını evde geçirmiş olmama rağmen sabahleyin evin kapısı 1 kez bile çalmadı , ama işin ilginç tarafı kurye bizi evde bulamamış ve kargomu merkeze geri götürmüşler (evet kapı 1 kez bile çalmadı sabah saat 9 dan beridir dağıtıma çıkan kutumun getirilmesini bekliyordum)
Taşeron işci olması ve az maaş almaları bunun sebebi diye düşünüyorum.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Amazon'un kargosu bence en iyisi. Bir ürün aldığımda 24 saat bile geçmeden aynı gün içinde geliyor.

gokhan.url

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Gökhan
Alıntıyı görüntüle
en son cuma günü okula gitmek için çıkmıştım ve haftasonu ile pazartesi gününün tamamını evde geçirmiş olmama rağmen sabahleyin evin kapısı 1 kez bile çalmadı , ama işin ilginç tarafı kurye bizi evde bulamamış ve kargomu merkeze geri götürmüşler (evet kapı 1 kez bile çalmadı sabah saat 9 dan beridir dağıtıma çıkan kutumun getirilmesini bekliyordum)
kuryenin hakkını vermezsen böyle olaylar olağan hale geliyor

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aynen aç kapıyı Aras kargo.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
değilmi hocam kapının hiç çalmamış olması ama kuryenin bizi evde bulamaması durumu ne beklerdinki şimdi 1.5 km lik yolu kutumu almak için gitmem gerekli

isim versem reklama girmezmi acaba
Olabilir. Ben hiç böyle bir şey yaşamadım :D biraz şanslıyım galiba

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Geldik yoktunuz

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
en iyisi ARAS kargo
şubeden şubeye değişir ben mesela hiç memnun değilim örnek veriyorum 1000 tl ye bir şey alıcak olsam kargoyu arasla veriyorlarsa başka siteden 1200 e alırım gene de aras kargo dan almam çok çile çektirdi

Top Bottom