arkadaşlar internetten telefon aldım, kargo geldiği zaman kuryeyi kapıda bekletip kutuyu kontrol etme hakkım var mı hasar var mı diye ? Ek olarak hasar var ise geri gönderebilir miyim ?
evet kutuyu kontrol etme hakkın var zaten firmalar bunu söylüyor kesinlikle kontrol etmelisin kargonu ek olarak hasar var ise kargocuya kargonun hasarlı olduğu hakkında tutanak tutturmalısınarkadaşlar internetten telefon aldım, kargo geldiği zaman kuryeyi kapıda bekletip kutuyu kontrol etme hakkım var mı hasar var mı diye ? Ek olarak hasar var ise geri gönderebilir miyim ?
Kargoyu alırken ve kutuyu açarken de videoya çekin ne olur ne olmazarkadaşlar internetten telefon aldım, kargo geldiği zaman kuryeyi kapıda bekletip kutuyu kontrol etme hakkım var mı hasar var mı diye ? Ek olarak hasar var ise geri gönderebilir miyim ?
Kargoyu kafasına fırlatbazen kuryenin yüzünü görmeden gitmiş oluyor birnevi fırlatıyor, adam beklemek istemezse veya bahene üretirse ne yapmalıyım ?
Telefon var kutuyu kontrol etcem de paket açılmışsa veya hasarlıysa ezikse çökükse falan alma tutanak tutturmak istiyorum de bekliyorlarbazen kuryenin yüzünü görmeden gitmiş oluyor birnevi fırlatıyor, adam beklemek istemezse veya bahene üretirse ne yapmalıyım ?