Neler Yeni

KARGO İLE MASAÜSTÜ BİLGİSAYAR NASIL GÖNDERİLİR

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
Kız arkadaşım İstanbul'dan Muğla'ya taşınacak o yüzden bilgisayarını kargo ile göndermemiz gerekiyor monitörü de baya büyük 31.5" curved o yüzden monitörü yanında alması biraz sakıncalı. Monitörü ve kasayı kargo ile nasıl gönderebiliriz hangi firmayı tercih etmeliyim. Nasıl göndermeliyim bilgisayarın ve monitörün kutuları durmuyor atıldılar.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Kutuya köpükle koyup desteklemek lazım çok sıkı bir şekilde. Hangi firma ile gönderebilirsin bilmiyorum ben yurtiçini kullanıyorum genelde sıkıntı olmuyor. Kargoda ücret verip kaplıyolardır belki gönderen varsa yazsın.

Kadir_1987

80+ Silver
Kız arkadaşım İstanbul'dan Muğla'ya taşınacak o yüzden bilgisayarını kargo ile göndermemiz gerekiyor monitörü de baya büyük 31.5" curved o yüzden monitörü yanında alması biraz sakıncalı. Monitörü ve kasayı kargo ile nasıl gönderebiliriz hangi firmayı tercih etmeliyim. Nasıl göndermeliyim bilgisayarın ve monitörün kutuları durmuyor atıldılar.
Kimse sana şu kargo firmasına güvenebilirsin diyemez.
Sebep olarak ; hiçbir kargo firması elektronik ürün gönderimin de sorumluluk almaz ve üstüne bir de sorumluluk size aittir kağıdı imzalatırlar haberiniz olsun.
Uzun lafın kısası ; paketleme konusundan emin olduğunuz da herhangi bir kargo firmasına verip göndereceksiniz ve arkasından su döküp allaha emanet edeceksiniz.
Elinizden başka bir şey gelmez.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam ne kadar iyi paketlerseniz paketleyin kargo çok riskli imkanınız varsa biraz para verip kendiniz arabayla görürün allah korusun kargoda bir şey olur binlerce TL'lik sistemden olursunuz ve genelde bu tarz elektronik kargoların başına bir şey gelirse kargo firması sorumluluk almıyor.

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ne kadar iyi paketlerseniz paketleyin kargo çok riskli imkanınız varsa biraz para verip kendiniz arabayla görürün allah korusun kargoda bir şey olur binlerce TL'lik sistemden olursunuz ve genelde bu tarz elektronik kargoların başına bir şey gelirse kargo firması sorumluluk almıyor.
hocam ne bilgisayar ne monitör kutusu duruyor nasıl paketleyebilirim güvenli bir şekilde?

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
hocam ekran kartı varsa öncelikle onu çıkartıp ayrı paketlemen lazım. kule tipi işlemci soğutucu varsa onuda çıkarman lazım. kalanı köpük veya hırdavatçılardan alabileceğin havalı laylon ile güzelce sarabilirsin.

ZyRex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Can Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ekran kartı varsa öncelikle onu çıkartıp ayrı paketlemen lazım. kule tipi işlemci soğutucu varsa onuda çıkarman lazım. kalanı köpük veya hırdavatçılardan alabileceğin havalı laylon ile güzelce sarabilirsin.
kule tipi işlemci soğutucu ne oluyor bilmiyorum köpük nasıl nerden alınır nasıl kullanılır bilmiyorum havalı naylonu da bilmiyorum hocam ya biraz cahillik var :d

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
hocam laylon şu.

1656227770399.png

kule tipi soğutucuda bunlar gibi olanlar.

1656227851220.png

kasanın içine gazeteler buruştur buruştur doldur hocam. dışınıda havalı laylon ile sarıp kolile. riski en aza indirirsin ama yinede garantisi yok tabii ki.

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Sen ne yaparsan yap kargo çalışanları ezip de götürecek.:D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR