Neler Yeni

Kargo sorunu yardım

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Herkese merhaba hepsiburada'dan 3 parça ürün satın aldım perşembe günü perşembe akşamına hepsijete kargoya verildi dün yani cuma günü hepsijet ile görüştüğümde kargonuzu başka firma getirecek dedi ve kargom hala hb depo transferde bir sıkıntı olurmu teşekkürler

cagriunveren

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Merhaba,
Herhangi bir sorun ile karşılaşacağını sanmıyorum. Malûm illet virüsten dolayı kargo şirketleri de biraz yavaş çalışabiliyor. 1 hafta kadar bekle, gelmez ise gerekli yerlere başvurunu gerçekleştirirsin.

omeraydo

80+
Olmayacaktır firmaya güvenebilirsiniz. Cumartesi teslim alma ihtimaliniz var en geç pazartesi olur.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,
Herhangi bir sorun ile karşılaşacağını sanmıyorum. Malûm illet virüsten dolayı kargo şirketleri de biraz yavaş çalışabiliyor. 1 hafta kadar bekle, gelmez ise gerekli yerlere başvurunu gerçekleştirirsin.
şey ama kargo firması neden değişmiştir hepsijet aldı önce sonra başka firma getirecek dedi

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Olmayacaktır firmaya güvenebilirsiniz. Cumartesi teslim alma ihtimaliniz var en geç pazartesi olur.
kargo firması neden değişti peki hepsijet aldı ürünü sonra başka firma getirecek dedi

cagriunveren

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
O konu hakkında pek bir şey söyleyemem fakat dediğim gibi, biraz da olsa gecikme yaşarsın. Sonunda gelir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Boph

omeraydo

80+
Detayını hepsiburada müşteri hizmetleri verebilir ancak çekinmenize gerek yok ürün elinize ulaşacaktır.

• Beğen
Reaksiyonlar: Boph

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
Detayını hepsiburada müşteri hizmetleri verebilir ancak çekinmenize gerek yok ürün elinize ulaşacaktır.
tamam teşekkürler tahmini teslim 30 mart pazartesi gözüküyor bakalım o günde gelmez ise arayacağım.

Top Bottom