Ben gün içinde çok defa aramıştım 40 50 dk beklememe rağmen ulaşamamıştım. Sonrasında bir gece onlar ulaşmıştı cuma günü kargolayacağız demişlerdi kargolamamışlardı pazartesiye kalmıştı. Bugün de elime ulaştı sıkıntılı da olsa ulaştı.Kuzenime 26 nisanda sipariş verdik müşteri desteğine 30dk beklemeyle ulaştık. Yoğunluktan ve parça tedarik ettirdikleri için uzun sürüyor hazırlanmaları üstüne adamlar bizi kendileri aradı anlattılar. Şuan paketlenmiş olarak gözüküyor yarın kargolanır çoğu büyük ihtimal.
Ama gerçekten müşteri desteğe ulaşmak zorBen gün içinde çok defa aramıştım 40 50 dk beklememe rağmen ulaşamamıştım. Sonrasında bir gece onlar ulaşmıştı cuma günü kargolayacağız demişlerdi kargolamamışlardı pazartesiye kalmıştı. Bugün de elime ulaştı sıkıntılı da olsa ulaştı.
Haftasonları ve 1 masıyı çıkardığımda tam 5. İş günü içerisinde kargoya verildi. Adamlar cidden yoğun ve dediğiniz gibi telefonla bağlanmak imkansız. Bu yazıyı okuyanların aklında olsun, Twitter ve İnstagramdan kesin ama kesin dönüyorlar ben oradan iletişim sağladımGaming Gen TR Türkiye’nin en iyi hazır sistem satan firmalarından birisidir. Adamların Ümraniye’deki binasını gördüm orası eskiden spor salonuydu. Nasıl yoğun olduklarını gidip gör, 29 Nisan’da sipariş verdim ben de hazır sistem aldım dün kargoya verildi. Gayet normal..
Kesin falan dönmüyorlar o kadar mesaj yazdım hiçbirine geri dönmediler. Ayrıca 9 iş gününde kargoladılarGaming Gen TR Türkiye’nin en iyi hazır sistem satan firmalarından birisidir. Adamların Ümraniye’deki binasını gördüm orası eskiden spor salonuydu. Nasıl yoğun olduklarını gidip gör, 29 Nisan’da sipariş verdim ben de hazır sistem aldım dün kargoya verildi. Gayet normal..
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haftasonları ve 1 masıyı çıkardığımda tam 5. İş günü içerisinde kargoya verildi. Adamlar cidden yoğun ve dediğiniz gibi telefonla bağlanmak imkansız. Bu yazıyı okuyanların aklında olsun, Twitter ve İnstagramdan kesin ama kesin dönüyorlar ben oradan iletişim sağladım
xmp açık mı?Sorun üstüne sorun sorun üstüne sorun. ADAMLAR BANA 2 TANE 2666 MHZ RAM YOLLAMIŞLAR BU NEDİR YA. BÖYLE FİRMANIN ALLAH BELASINI VERSİN SORUNLARI BİTMİYOR KARDEŞİM. 3200Mhz almıştım 2666 geldi hiç bulaşmayın bu rezalet siteye