L Lignight 80+ Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 126 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim seyit kokmen 10 Ağustos 2021 #1 Merhaba segment bilgisayardan aldığım ürünü garantiye gönderdim bana kod verdiler fakat internete kargo alıcı ödeneli diyor yanlış bişimi yaptım
Merhaba segment bilgisayardan aldığım ürünü garantiye gönderdim bana kod verdiler fakat internete kargo alıcı ödeneli diyor yanlış bişimi yaptım
Squex 80+ Silver Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 3,473 10 Ağustos 2021 #2 Direk ups den evine kurye isteseydin keşke. Ücretsiz göndermiş olman lazım sana verilen kodu kargoya söylediğinde. Herhangi bir kargo masrafı ödemezsin ücretsiz garantiye yollamışsındır. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Ağustos 2021 Yanlış bir şey yok yani.
Direk ups den evine kurye isteseydin keşke. Ücretsiz göndermiş olman lazım sana verilen kodu kargoya söylediğinde. Herhangi bir kargo masrafı ödemezsin ücretsiz garantiye yollamışsındır. Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Ağustos 2021 Yanlış bir şey yok yani.
L Lignight 80+ Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 126 Dahası Reaksiyon skoru 19 İsim seyit kokmen 10 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ya bana müşteri tensilcisi yurtici kargo ya bu kodu kulanarak gönder dedide Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Ağustos 2021 Ben trentdyola da gönderdim onda gönderici ödemeli diyor ama para ödemedim
Ya bana müşteri tensilcisi yurtici kargo ya bu kodu kulanarak gönder dedide Mesaj otomatik birleştirildi: 10 Ağustos 2021 Ben trentdyola da gönderdim onda gönderici ödemeli diyor ama para ödemedim