Neler Yeni

Çözüldü✓ Kargo takibi Sorunu (Hepsiburada)

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Herkese selamlar dostlar
Yakın zamanda ssd ile ilgili konu açmıştım. Ve karar verdiğim ssd yi sipariş ettim. Neyse konuya geleyim, kargoya verildi gözüküyor ama kargo takibi yapamıyorum sorun hepsiburada ile ilgili mi? Yoksa bayram olduğu için mi?
Cevap veren herkese teşekkür ederim.

Ekler

• Screenshot_20200806-003820.png
    Screenshot_20200806-003820.png
    51.9 KB · Hit: 60

Barneystinson

80+ Silver
Herkese selamlar dostlar
Yakın zamanda ssd ile ilgili konu açmıştım. Ve karar verdiğim ssd yi sipariş ettim. Neyse konuya geleyim, kargoya verildi gözüküyor ama kargo takibi yapamıyorum sorun hepsiburada ile ilgili mi? Yoksa bayram olduğu için mi?
Hocam hepsi burada önceden en hızlıydı şimdi en yavaş klavye sipariş ettim 2 haftada geldi kaplumbağa getirsen 7 günde getiri

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Henüz kargo firmasına verilmiş. Yola çıkmadığı için bir şey görmemeniz normal.
Yola çıktığında takip numarası da verilecektir.

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Sabaha belli olur hocam

JATDAV

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,478
İsim
Jatdav
Instagram
Jatdav#7081
Steam
https://steamcommunity.com/id/bfjatdav/
Kargo firmasının eline yeni ulaşmış dağıtıma çıktığı zaman takip numarası geliyor. SMS olarak alıyorum.

JLaid78

80+
Herkese selamlar dostlar
Sorun hepsiburadandır bende n11 den ram ve işlemci sipariş ettim kargo takibi rahat gözüküyor ya da kargo şirketine bağlı kargo şirketleri şuan baya yoğunlar ondan gözükmüyor olabilir istersen bir firmaya ya da hepsiburadaya sor ilgilenirler

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun hepsiburadandır bende n11 den ram ve işlemci sipariş ettim kargo takibi rahat gözüküyor ya da kargo şirketine bağlı kargo şirketleri şuan baya yoğunlar ondan gözükmüyor olabilir istersen bir firmaya ya da hepsiburadaya sor ilgilenirler
Sabaha gözükürmüş
Yine de yanıtın için teşekkürler

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Hepsiburada türkiyedeki kargo şirketlerinin sorunlarından sıyrılmak için kendi bireysel kargo firmasını kurma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor o sebepten ötürü daha yeni olan hepsiexpress sisteminde (Şuan bazı ürünler, bazı şehirler ve bazı bölgelerde geçerli) sorunlar olabiliyor. Tabi ürünün hepsiexpress ile geliyorsa geçerli.

Levi Ackerman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,464
İsim
Musab
Hepsiburada türkiyedeki kargo şirketlerinin sorunlarından sıyrılmak için kendi bireysel kargo firmasını kurma yolunda hızlı bir şekilde ilerliyor o sebepten ötürü daha yeni olan hepsiexpress sisteminde (Şuan bazı ürünler, bazı şehirler ve bazı bölgelerde geçerli) sorunlar olabiliyor. Tabi ürünün hepsiexpress ile geliyorsa geçerli.
Yok hocam aras kargo

Top Bottom