Neler Yeni

Hepsiburada geç kargo sorunu.

QRuder

80+ Silver
Benim paparanın kart basılıp elime ulaşması 23 gün sürdü :D

Nasıl mı papara üzerinden güzel bir yazı yazarak şikayet ettim ve 1 saat sonra bir kadın beni arayıp dediği şey şu, maduriyetimizden dolayı özür dileriz, kartınızı acil kategorisine alıyorum ve kuryeyi size yönlendiriyorum dedi, sonrasında dışarı çıktım eve gelmişler tc fln söyledim telefonda, anneme teslim etmişler kadın aradıktan yaklasık 2 saat sonra. Biraz da konuşmayı bilmek gerekiyor

Borders

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ne desem boş
Bu aralar yoğunluk var, benim de daha kargoya verilmemiş siparişlerim var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Canberk
Pazartesi günü saat 15.00 civarında sipariş verdiğim kasa hala kargoya verilmemiş. Kargoya verilme tarihi ise hala buglı gibi 9 Kasım Çarşamba olarak gözüküyor. Tamam kasım indirimleri kargo falan gecikebilir ama şehir dışına çıkmam gerekiyor herhangi açıklama yapılmadı bugün hala kargoya verilmemiş ne yapmam gerekiyor?
ÇARŞAMBA GÜNÜ KARGOYA VERİLMESİ GEREKİYORDU YOĞUNLUKTAN +2 EKLENDİ O GÜN DE BİTTİ HALA VERİLMEDİ NE YAPMAM GEREKİYOR?

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ÇARŞAMBA GÜNÜ KARGOYA VERİLMESİ GEREKİYORDU YOĞUNLUKTAN +2 EKLENDİ O GÜN DE BİTTİ HALA VERİLMEDİ NE YAPMAM GEREKİYOR?
Müşteri hizmetlerine bağlanırsın iletiyorum derler. Derler de derler. Beklemek en doğrusu. Yoksa uğraştığınla kalıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Canberk
Müşteri hizmetlerine bağlanırsın iletiyorum derler. Derler de derler. Beklemek en doğrusu. Yoksa uğraştığınla kalıyorsun.
20 kere aciliyet belirttim 10 kere talep malep hala sıfır etki. pazartesi 14.53'te aldım cuma günündeyiz hala işlem alındı yazıyor hazırlanıyor bile yazmıyor yazıklar olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,209
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom