Neler Yeni

Kargo teslim alirken ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yunus can emre saltabas
Arkadaslar ince hesaptan sistem aldimistim hatirlayan bilir .
Simdi kargoya verilmis mng kargo . Pazartesi teslim ederler tahminim simdi teslim alirken napmam lazik dikkat etmem gerekenleri soylermisiniz basina gelen oldumu .

Sistemi soranlaricin 125oo k ya geldi taksitle aldim goruntusunu atiyorum
Screenshot_20200513-130004_ncehesap.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yunus can emre saltabas
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kargo kutusu hasarliysa alma heryere firlatiyolar daha hizli tasiyalim diye mng kargoda basima geldi hicbiseyde yapmadi firma elimde kalmisti ekran karti
Hadiya korkmaya basladim
Mesaj otomatik birleştirildi:

kargo kutusu hasarliysa alma heryere firlatiyolar daha hizli tasiyalim diye mng kargoda basima geldi hicbiseyde yapmadi firma elimde kalmisti ekran karti
Ne diycem hocam kutu hasarli urunu kabul etmiyorum mu diycem nasil olcak

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
Hadiya korkmaya basladim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne diycem hocam kutu hasarli urunu kabul etmiyorum mu diycem nasil olcak
Kargoda ezik varsa geri yollayabilirsin tutanak tutarak aldığın site yasalara göre daha düzgün kargolayıp göndermeleri gerekiyor (tutanak tutarsan)

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Kargoda ezik varsa geri yollayabilirsin tutanak tutarak aldığın site yasalara göre daha düzgün kargolayıp göndermeleri gerekiyor (tutanak tutarsan)
Kargo her ne kadar düzgün gelse de kanıt olması açısından videoya almak mantıklı.

RmzDayi

80+ Silver
kargo kutusu hasarlı mı ona dikkat et
Sonra açarken videoya çek tüm parçaları videoye çek kutudan çıkarırken.
Hemen açıp kontrolünü yapmalısın sorun varsa gerekirse aynı gün geri gönder

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Kutunun etrafına bak eziklik olup olmadığına dikkat et. Ciddi bir yamukluk/hasar varsa kargocu ile birlikte açın. Zarar varsa tutanak tutun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Arda
Arkadaslar ince hesaptan sistem aldimistim hatirlayan bilir .
Simdi kargoya verilmis mng kargo . Pazartesi teslim ederler tahminim simdi teslim alirken napmam lazik dikkat etmem gerekenleri soylermisiniz basina gelen oldumu .

Sistemi soranlaricin 125oo k ya geldi taksitle aldim goruntusunu atiyorum Alıntıyı görüntüle
İlk teslim alırken tek yapmanız gereken kutunun dışarıdan hasarlı olup olmadığını kontrol etmek. Ben hatta kargocudan beklemesini isteyip, kutuyu açıp kasanın cam alanlarında kırık çatlak oluşmuş mu diye kontrol ettim.

Sistemde sonradan bir arıza çıkarsa vay halinize. Bende reset atma sorunu vardı. Tabi kullanmaya başlayınca anladım. İncehesap'a gönderdim, 9 gündür hala inceleme aşamasında diyorlar. Arıyorum daha ellerine sürmemişler kasaya. Personelimiz eksik, pandemi süreci devam ediyor vs vs türlü türlü bahane.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İlk teslim alırken tek yapmanız gereken kutunun dışarıdan hasarlı olup olmadığını kontrol etmek. Ben hatta kargocudan beklemesini isteyip, kutuyu açıp kasanın cam alanlarında kırık çatlak oluşmuş mu diye kontrol ettim.

Sistemde sonradan bir arıza çıkarsa vay halinize. Bende reset atma sorunu vardı. Tabi kullanmaya başlayınca anladım. İncehesap'a gönderdim, 9 gündür hala inceleme aşamasında diyorlar. Arıyorum daha ellerine sürmemişler kasaya. Personelimiz eksik, pandemi süreci devam ediyor vs vs türlü türlü bahane.
El capiton almışa benziyorsunuz :D

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Hocam ellerine ulaştıktan sonra 20 gün süreleri var. Geçerse Tüketici Hakem Heyetine başvurun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,033
Üyeler
166,678
Son üye
vlsxea
Top Bottom