Neler Yeni

Kargoda harddisk bozulabilir mi?

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Onur
Yok hocam normal poşet, Patpatları diğer harddisklere ssd ilanlarımda kullandım, patpatım kalmadı, kutularım filanda tükendi, aceleyle acemi iş yaptım, diğer ilanlarda herhangi bir sorun yaşamadım, diğerlerini iyi paketlediğim için, paketlemeyi iyi yapsam buraya soru bile sormazdım, harddisk temiz gözüküyor ama büyük ihtimalle kargoda hasar gördü.
poşetin içine koyarsanız öyle olur tabii
kargo firmasından isteseydiniz onlar veriyor aslında

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
Yapacak bir şey yok geçmiş olsun bir HDD oldunuz
Neyse ders çıkardım, ölüm kalımda olsa iyi paketleyeceğim, harddisk gibi çabuk bozulan bir şeyi iyi paketlemezsem bozulur, kargocularına da güven olmaz, benim aptallığım.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Onur
Neyse ders çıkardım, ölüm kalımda olsa iyi paketleyeceğim, harddisk gibi çabuk bozulan bir şeyi iyi paketlemezsem bozulur, kargocularına da güven olmaz, benim aptallığım.
şu tarz şeyler var bunlar gönderirsen hiç sıkıntı olmaz

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
414
İsim
Voisxe
her şey olmuş olabilir.
iade almamanız lazımdı.
Geçmiş olsun
ikiside olabilir kargonun başına ne geldiğini bilmiyoruz sağa sola sürekli fırlattılarsa normal, hddler hassas oluyor fazla sallantıda bozulmuş olabilir ya da dediğin gibi arkadaş elindeki bozuk olanı sana itelemiş olabilir
Bozulabilir. Kargoyla HDD satmak başlı başına biraz sıkıntılı iş. Ama bozuk HDD iteleme ihtimali de var iadeyi kabul etme.
Kargoda hasar almış olabilir.Başıma gelmişti daha önce.
banada kutu ile korumasız anakart yolladılar iade ettim kabul etmesede poşet ile harddisk yollamak nekadar mantıklı?
Bozulur, çok rahat bozulur hatta.
Teşekkürler arkadaşlar, yorumlarınız için, elimde 3-5 tane bozuk harddisk var, bunları tamirini yapmak istiyorum hobi olarak, çalıştıramasam bile sıkıntı yok, harddisk tamiri zor mudur ?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,547
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Teşekkürler arkadaşlar, yorumlarınız için, elimde 3-5 tane bozuk harddisk var, bunları tamirini yapmak istiyorum hobi olarak, çalıştıramasam bile sıkıntı yok, harddisk tamiri zor mudur ?
HDD tamiri diye bir şey yok, anakartı bozulduysa belki. Plaka zarar gördüyse geri dönüşü imkansıza yakın.

Top Bottom