Kargolu uzak mesafe satış

sadexxxx

80+
Reaksiyon skoru
21
Alıcı kapora atarım dedi bende yetersiz dedim ve kargo şubesinde kargo öncesi cihazın her aktif özelliğini gösterip iade etmesi durumunda cihazı özetle nasıl verdiysem öyle alırım dedikten ve alıcı onayını aldiktan sonra iade durumu gerceklesir ve cihazda eksik bulursam veya bir durum gerçekleşirse şikayetçi olma hakkım var mı ?

Kapora: cihaz ücretinin yarısı diğer yarı eline ulaştıktan sonra

Alıcı kapora atarım dedi bende yetersiz dedim ve kargo şubesinde kargo öncesi cihazın her aktif özelliğini gösterip iade etmesi durumunda cihazı özetle nasıl verdiysem öyle alırım dedikten ve alıcı onayını aldiktan sonra iade durumu gerceklesir ve cihazda eksik bulursam şikayetçi olma hakkım var mı ?
Evet var, arkadaşım bizzat yaşadı geçmiş yıllarda çocuk ps4 ü bozup iade yolladı arkadaşıma ufak çocuk korkup birde wp den engelledi arkadaşım çocuğa olacakları söyleyince uğraşmaz sandı herhalde. Arkadaş gidip thh üzerinden şikayetçi oldu ve belgeleri kanıtı ile sahibinden'e iletti sahibinden işlemi dondurunca zaten devlet karşı tarafın bilgilerine başvurursa sahibinden o bilgileride vermek zorunda sonrasında çocuk korkup abi istersne sıfır ps4 parasını öderim diye dönüş yaptı bu sefer kendisi yazdı, sonuç olarak bozduğu ps4ü çocuk geri aldı arkadaşta şikayeti iptal etti. Ama her zaman böyle mutlu sonla biter diye bir şey yok, seninde şikayetçi olma hakkın var evet bu arada.

Yav arkadaş nokta koymak bu kadar zor mu? İletişim özürlü müsünüz?

Evet var, arkadaşım bizzat yaşadı geçmiş yıllarda çocuk ps4 ü bozup iade yolladı arkadaşıma ufak çocuk korkup birde wp den engelledi arkadaşım çocuğa olacakları söyleyince uğraşmaz sandı herhalde. Arkadaş gidip thh üzerinden şikayetçi oldu ve belgeleri kanıtı ile sahibinden'e iletti sahibinden işlemi dondurunca zaten devlet karşı tarafın bilgilerine başvurursa sahibinden o bilgileride vermek zorunda sonrasında çocuk korkup abi istersne sıfır ps4 parasını öderim diye dönüş yaptı bu sefer kendisi yazdı, sonuç olarak bozduğu ps4ü çocuk geri aldı arkadaşta şikayeti iptal etti. Ama her zaman böyle mutlu sonla biter diye bir şey yok, seninde şikayetçi olma hakkın var evet bu arada.
elden alışverişlerde thh başvurabiliyor muyuz mesela ben senden anakart aldım ibanla parayı ödedim ama bozuk çıktı yoksa direkt suç duyurusunda bulunmak mi gerekiyor

elden alışverişlerde thh başvurabiliyor muyuz mesela ben senden anakart aldım ibanla parayı ödedim ama bozuk çıktı yoksa direkt suç duyurusunda bulunmak mi gerekiyor
O konuda bilgim yok ama arada sahibinden olunca thh gidebiliyorsun. Direkt elden nasıl bi durumdur bilemiyorum.

Sahibinden ile satmak mı daha güvenli yoksa direkt araya sahibinden koymadan satmak mı ?

Sahibinden ile satmak mı daha güvenli yoksa direkt araya sahibinden koymadan satmak mı ?
Tabii ki koymadan satmak. Sahibinden sana süreci uzattırıyor, gidin şikayetçi olun anca öyle karşı tarafın bilgilerini veririz diyorlar veya anca thh gidicen işlemi öyle donduruyorlar, para iki tarafada gitmiyor.

Malıma güveniyorsam paranın tamamını almadan kimseye ürün göndermem, saçma sapan kargoda kanıt işlerine de girmem.

Alan alır, almayan almaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,779
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri