Neler Yeni

KARGOM HATALI GELDİ, NASIL YOL İZLEMELİYİM.

otoksoy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Onur
Gamegarajdan kasa aldım. Kargo dün geldi, kutuda yırtık vardı. Kurye kendinin hasar tespit tutamayacağını, şubeden yapmamız gerektiğini söyledi. Kurye anca akşama bırakırım diyince, Kutuyu aldık, şubeye gittik. Şube kargoyu almışsınız dedi. Açılmamış halde olduğunu gösterdim, yine de tutanak tutmadı. Öyle büyük bir sorun değil belki ama alt tarafında çatlak var. Bu paneli değiştirebilir miyim? Nasıl yol izlemem lazım.

Ekler

• IMG_3741.jpeg
    IMG_3741.jpeg
    1.6 MB · Hit: 173
  • IMG_3736.jpeg
    IMG_3736.jpeg
    1.6 MB · Hit: 171

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Şu durumda ki kargoyu teslim almakta ne bileyim

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
umut şahin
Gamegarajdan kasa aldım. Kargo dün geldi, kutuda yırtık vardı. Kurye kendinin hasar tespit tutamayacağını, şubeden yapmamız gerektiğini söyledi. Kurye anca akşama bırakırım diyince, Kutuyu aldık, şubeye gittik. Şube kargoyu almışsınız dedi. Açılmamış halde olduğunu gösterdim, yine de tutanak tutmadı. Öyle büyük bir sorun değil belki ama alt tarafında çatlak var. Bu paneli değiştirebilir miyim? Nasıl yol izlemem lazım.
knkm kargonu videoya alacaktın teslim alırken kurye ürünün kutusu hasarlı olduğu halde hasar tutanağı tutmadan veriyor dedi öyle aldım diye çekecektin
Mesaj otomatik birleştirildi:

knkm kargonu videoya alacaktın teslim alırken kurye ürünün kutusu hasarlı olduğu halde hasar tutanağı tutmadan veriyor dedi öyle aldım diye çekecektin
veya ürünü almayacaktın şubeden alacağım deseydin

grasdiyas

80+ Silver
24 saati gecmediyse git kargoya tutanak tutur

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Videoya cekip itiraz edecektin. Tutanak icin zorlayacakyin biraz yada teslim almayacaktin.

Kurye yalan söylemiş galiba yada iş bilmiyor. Sen tutanak tutturmaya calısıyorsun şubedendir diyor. Şüpheli bir durum veya yalan var sanki işin içinde.
Buyuk ihtimalle araca yuklerken dusurdu elinden yada baska bir paket yuzunden parcalandi.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
geçmiş olsun. firmalar zaten hasarlı kargoyu almayın diyor. sen almışsın. artık bantla falan yapıştırırsın.

songokutr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
haro
Videoya cekip itiraz edecektin. Tutanak icin zorlayacakyin biraz yada teslim almayacaktin.

Buyuk ihtimalle araca yuklerken dusurdu elinden yada baska bir paket yuzunden parcalandi.

Resimlere baktım sanki kasıtlı yapılmış gibi o yırtıklar. O derece kargo kutusunda yırtıklar var.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Deniz
Keşke teslim almasaydın geri iade olurdu zaten

kırmızışarapp

80+ Silver
Lan o kutuya o şekilde nasıl hasar vermişler öyle? Ayrı olarak içinde kutuda oluyor kasa. Kasıtlı yapılmış kargo tarafından bence. Gamegaraja yazarsan belki yeni ön panel yollar. Kusura bakmayın ama bu ***** o. Kargocular ben her sorduğumda biz tutanak tutmuyoruz diyiyorlar. Nasıl iş bu? Ebesine mi tutanak tutturucam acaba?

Nerede oturuyorsun acaba ? Merak ettim. İstanbul anadoludan avrupaya gelen kasa bana sapasağlam gelmişti.

Yurtiçi kargoya şubeyi şikayet etmeni öneririm bu arada. Hatta üstüne düşersen kapıda tutanak tutmayan dangalağı işten bile attırabilirsin.

2dk oyalanmamak için köpek gibi atıp kaçıyorlar kargoyu.

Son düzenleme:
Top Bottom