Kargom sabahtan beri transfer sürecinde ?

Reaksiyon skoru
63
Arkadaşlar kargom sabahtan beri böyle gözüküyor başka bir şey yazmıyor bu ne anlama geliyor ne zaman elime ulaşır?

Ekler

• adad.webp
    adad.webp
    5.8 KB · Hit: 323
şuan siparişin verildiği adresten senin evine en yakın olan şubeye teslim edilmek züere yola çıkarılmış demek oluyor genellikle bu süreç 2 gün sürer yani yarın veya perşembe gelebilir

Allah Allah neden 2 gün sürsün ki bir de sabah verilmiş kargoya (İstanbul'dan İzmir'e gelecek)

sadece senin kargon yok sonuç olarak , şirketler belirli aralıklarla yola çıkıyorlar ve genellikle güzergah üzerindeki başka yerlere de uğruyorlar ayrıca bence bu dönemde 2-3 günde gelirse mutlu ol 10 gün bekleyern arkadaşlar var forumda

şuan siparişin verildiği adresten senin evine en yakın olan şubeye teslim edilmek züere yola çıkarılmış demek oluyor genellikle bu süreç 2 gün sürer yani yarın veya perşembe gelebilir
Peki benim şubeye gelene kadar transfer süreci mi yazar. Yoksa arada başka bir şey daha yazıyor mu

Peki benim şubeye gelene kadar transfer süreci mi yazar. Yoksa arada başka bir şey daha yazıyor mu
kargo şirketlerinin sistemlerine göre değişiyor bazıları her ayrıntıyı yazarken bazıları sadece belirli başlı işlemleri yazıyor o yüzden net bir şey söyleyemem :)

onu hatırlamıyorum malesef ama ayrıntılı olarak yazıyor olması lazım

firmayı aradınız mı ?

Kardeşim kargolar yoğun anlayın artık senin kargon yok bende bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,966
Üyeler
189,360
Son üye
oguzhancngl46