Reziller ya. Benim İzmirde topluyorlar ben İstanbuldayım burda şube yokmuş gibi. Bi parça eksik çıkmış onu bekliyorlarmış.Benim tüm ürünler bugün ulaştı hatta ekran kartını erzurumdan göndermişler
Ekran kartı nasıl güzel mi resim atsana imkanın varsa merak ediyorumBenim tüm ürünler bugün ulaştı hatta ekran kartını erzurumdan göndermişler
Link var mıYa geçen kampanyaya girdi oem sistemi fiyatı iyiydi almış bulunduk
Ekran kartını yarın satıyorum hocam o yüzden hiç açmadım ama kullanmaktan vazgeçme sebebim diğer modellere göre ciddi anlamda daha sıcak ve yüksek fan hızlarında çalışması.Reziller ya. Benim İzmirde topluyorlar ben İstanbuldayım burda şube yokmuş gibi. Bi parça eksik çıkmış onu bekliyorlarmış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı nasıl güzel mi resim atsana imkanın varsa merak ediyorum
Kesinlikle trueHocam vatandan niye alıyorsunuz? Kazığın kralı vatan
Kaça sattınEkran kartını yarın satıyorum hocam o yüzden hiç açmadım ama kullanmaktan vazgeçme sebebim diğer modellere göre ciddi anlamda daha sıcak ve yüksek fan hızlarında çalışması.
Link var mı
Armor serisi öyle doğru da. Rx6600 soğuk çalışan Bi kart zaten max 70 lerde takılırEkran kartını yarın satıyorum hocam o yüzden hiç açmadım ama kullanmaktan vazgeçme sebebim diğer modellere göre ciddi anlamda daha sıcak ve yüksek fan hızlarında çalışması.
8600Kaça sattın
%88 fan devrinde vramler 80 derece. Diğer tüm modeller %60 fan devrinde 68-70 i geçmiyor.Oluum bedava ya. 8600 ne jp kartları o fiyata gidiyor