Hat değerlerine baktığımda 12mbps çalışır ancak kopmalar olur can sıkıcı olabilir gerek yok
Telekom işi biraz sıkıntılı hemen olmuyor kendimde yaşadım
180sh dolabı ile bina altındaki yazı 180sh tutuyorsa hiç sıkıntı yok çok rahat +100mbps alırsınız bide dediğiniz gibi cat6 temiz olur
Keşke aynı şehirde olsaydıkda yardımcı olabilseydim
Estağfurullah hocam mesajlarımı cevaplamanız bile benim için en büyük yardım. İlginiz için ayrıca minnettarım.
-TTNET zamanlarında 12 Mbps internet paketi alıp hızı 10 Mbps sabitleyerek kullanıyordum ancak müşteri hizmetlerinin ilgisizliği yüzünden Superonline sağlayıcısına geçiş yapmıştım, yalnızca 8 ve 16 Mbps paketler olduğu için geçiş yaptığım günden beri 8 Mbps internet kullanıyorum.
-Aslında şu an için kafamda olan tek soru şu; Superonline kullanıcısıyım diye Türk Telekom kendi müşterilerine öncelik tanıyıp, VDSL portlarını onlara verip beni ikinci plana atar mı?
-VDSL hizmeti geldiği zaman sırf port kaybı yaşamamak adına Superonline sağlayıcısından paketimi 24 Mbps hıza çıkartıp bir/iki yıl taahhüt ile kullanacağım daha sonra NetSpeed gibi fiyat/performans sağlayıcılara kendi portum üzerinden geçiş yapıp 75-100 Mbps gibi paketlere erişim sağlamaya çalışacağım. Özellikle taahhüt ve fiyat/performans olmayan sağlayıcılar birinci derece kurtulmak istediğim şeyler.
(Bunu söylerken her ne kadar içim gitse de son olarak 8 Mbps hız için ilk altı ay 75TL ikinci altı ay 85TL olarak taahhüdü yeniletmiştim ve 13 Kasım tarihinde sonlanacak..)