Karne günü yaklaşıyor hazır sistem piyasası nasıl olur?

hocam youtube da testleri var bunları bana sorsanızda cevabını alamazsınız bende 5000 serisi kart yok 4070 var
Anladım hocam bunun için ayrı konu açmak mantıklı olacaktır

Hocam çok teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için, 1440p dlls ve mfg kapalı iken saf FPS olarak 60 70 alıyoruz diyelim. DLSS 4 açtık üstüne fg vs RT açtık. FPS 150 200 oldu diyelim, ama afmf2 ve fsr3.1 kullanırdım eskiden kendini hissettirir di bundada hissedermiyim kenarlar felan pixel pixel belli eder mi o RT DLSS mfg yapıp 200 FPS aldığım şekilde gözüme batmadan oynatır mı değer mi o kadar şey açtığıma yoksa saf 60 oynamakmı mantıklı kalır
Neredeyse gözle fark edilmiyor artık ama nvidia tarafında da bana göre şöyle bir sıkıntı var online oyunlarda mfg açılmıyor,e ben ne anladım bu işten.O yüzden halen daha ham güç önemli bence ama dlss4 güzel bir teknoloji orası ayrı.

Neredeyse gözle fark edilmiyor artık ama nvidia tarafında da bana göre şöyle bir sıkıntı var online oyunlarda mfg açılmıyor,e ben ne anladım bu işten.O yüzden halen daha ham güç önemli bence ama dlss4 güzel bir teknoloji orası ayrı.
Hocam online oyunlarda bir zahmet 1440p 60 FPS üstü alsın alıyorda ben böyle bir kartın 100fps den aşağıda aldığı online oyun görmedim. Battlefield 1 5 gibi oyunlar desek ultrada tek başına benim rx6700 açıyordu zaten.

sizce şimdi sistem almak yerine 1 hafta daha beklemek mantıklı mı arkadaşlar karne indirimlerini
Çok büyük indirimler olacağını sanmam ama beklersen bir şey kaybetmezsin zam gelmez hemen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam online oyunlarda bir zahmet 1440p 60 FPS üstü alsın alıyorda ben böyle bir kartın 100fps den aşağıda aldığı online oyun görmedim. Battlefield 1 5 gibi oyunlar desek ultrada tek başına benim rx6700 açıyordu zaten.
1440p 60 fps açar zaten hocan her türlü de günümüzde 144 aşağısı oynanmaz bence.Mesela 5060ti ultra ayarlar 2kda squadda kaç fps alır acaba? Ben 100 den fazla alabileceğini sanmam.(3060 ile 50fps alıyom 😆)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,462
Üyeler
184,630
Son üye
bozumcux2
Geri