Neler Yeni

Karnımın sol tarafı ağrıyor ve daha yumuşak

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Karnımın sol tarafı ağrıyor. Yani göbek deliği hizasında sol taraf. Sabahtan beri ağrıyor.
Ayrıca o tarafa elimle bastırınca yumuşak. Yani içe daha kolay göçüyor. Sağ tarafa bastırınca daha zor. Bu farklılık normal mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Anıl
Karnımın sol tarafı ağrıyor. Yani göbek deliği hizasında sol taraf. Sabahtan beri ağrıyor.
Ayrıca o tarafa elimle bastırınca yumuşak. Yani içe daha kolay göçüyor. Sağ tarafa bastırınca daha zor. Bu farklılık normal mi?
Safra kesesi ağrısı olabilir.. Bende 3 yıl önce sancılar vardı.. Safra kesesi ameliyatı oldum. Dahiliye doktoruna git oradan şikayetlerini söyle mutlaka bir ultrason ile bakılmasını iste.. Geçmiş olsun.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Safra kesesi ağrısı olabilir.. Bende 3 yıl önce sancılar vardı.. Safra kesesi ameliyatı oldum. Dahiliye doktoruna git oradan şikayetlerini söyle mutlaka bir ultrason ile bakılmasını iste.. Geçmiş olsun.
Safra kesesi benim bildiğim sağ tarafta olur ama.

kuranı kerimde arayabilirsiniz cevabını dua edin geçer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,885
Üyeler
167,018
Son üye
FurkanBektaş61
Top Bottom