Karşı tarafın adresini nasıl öğrenebilirim?

Reaksiyon skoru
2
İşyerinden bir arkadaş a 12500 TL borç para verdim verdikten sonra arkadaştan haber alamadım noter aracılığıyla ihtarname göndericem ancak adresini bilmiyorum ne yapmalıyım? Adresi nasıl öğrenebilirim?

Direkt dava aç niye uğraşıyorsun ki
Kardeşim direk dava açmak masraflı avukat felan tutmak gerekir verdiğim borcu geçer masrafları ayriyeten ihtarneme göndermem haklılık payı artar dava açmak içinde adres bilgileri gerekiyor mu?
Bilgin varsa lütfen yardımcı ol kardeşim
İcra davası ne kadar sürer tahmini

Kardeşim direk dava açmak masraflı avukat felan tutmak gerekir verdiğim borcu geçer masrafları ayriyeten ihtarneme göndermem haklılık payı artar dava açmak içinde adres bilgileri gerekiyor mu?
Bilgin varsa lütfen yardımcı ol kardeşim
İcra davası ne kadar sürer tahmini
Kardeşim evet, dava açmak için karşı tarafın adresi lazım ama adresini bilmiyorsan dava açarken mahkemeden MERNİS üzerinden adres tespiti yapılmasını isteyebiliyorsun. Ayrıca dava masraflarını ve avukat ücretini davayı kazandığında karşı tarafa yükletebilirsin. Yani cebinden çıkan parayı da geri alırsın. Noterden ihtarname çekmek adres varsa iyi olur, çünkü bu senin iyi niyetini ve borcu talep ettiğini gösterir. Ama adres yoksa dava açman tek yol olabilir. İllegal bir şekilde adresi öğrensen bile bu sefer adrese nereden eriştin diye bir soru sorarlar senin başın yanar.

Kardeşim evet, dava açmak için karşı tarafın adresi lazım ama adresini bilmiyorsan dava açarken mahkemeden MERNİS üzerinden adres tespiti yapılmasını isteyebiliyorsun. Ayrıca dava masraflarını ve avukat ücretini davayı kazandığında karşı tarafa yükletebilirsin. Yani cebinden çıkan parayı da geri alırsın. Noterden ihtarname çekmek adres varsa iyi olur, çünkü bu senin iyi niyetini ve borcu talep ettiğini gösterir. Ama adres yoksa dava açman tek yol olabilir. İllegal bir şekilde adresi öğrensen bile bu sefer adrese nereden eriştin diye bir soru sorarlar senin başın yanar.
İcra davası açıcam avukat a gerek varmi? Ne kadar sürer bu sereç

İcra davası açıcam avukat a gerek varmi? Ne kadar sürer bu sereç
İş Yerinde Kayıtlıdır Resmi Bir Yerse Onlardan İste Bazı İş Yerlerinde İnsan Kaynakları Oluyor Herhalde Onlardan Alabiliyorsun

İşyerinden bir arkadaş a 12500 TL borç para verdim verdikten sonra arkadaştan haber alamadım noter aracılığıyla ihtarname göndericem ancak adresini bilmiyorum ne yapmalıyım? Adresi nasıl öğrenebilirim?
Patrona Sor İş Yeri İşe Alırken Almıştır O Bilgileri

İşyeri adresi verir mi bilmiyorum ama verse bile neden diye sorar ayriyeten karşı taraf adresi nereden ögrendin diye sorarsa ne yapicam sıkıntı olur diye düşünüyorum

Adresini vermezler, adamı vurcanmı etcenmi nerden bilelim, bize dava açıcam diyip papele yatıyon belkide. Sen dava açman lazım masrafını karşılamak sana kalmış, başka türlü tavsiye verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,651
Üyeler
183,870
Son üye
ilhamiakca845
Geri