Karşılaştırdığım telefonlardan hangisi alınır

Esekk02

80+
Reaksiyon skoru
76
Bütçe
35000

bu telefonları karşılaştırdım s24+ daha iyi duruyor ama tabi fiyat olsun diğer şeyler olsun ona göre karşılaştırmadım yardımcı olur musunuz

iphone 16 al derseniz YD olucak fiyatı yüksek çünkü onu anca yd alabilirim

O kadarda değecek fark yok. Fan Edition

bu telefonları karşılaştırdım s24+ daha iyi duruyor ama tabi fiyat olsun diğer şeyler olsun ona göre karşılaştırmadım yardımcı olur musunuz

FE al geç ekran farkı var batarya onu götürüyor ekran biraz daha yüksek çözünürlüklü onun haricinde %3 fark yoktur

Plus al paran yetiyorsa. Ultrasonik sensör, ltpo ve daha iyi kalite ve ince çerçeve
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S25 (fe olmayan)
s25 düz alıcak kadar para yok 47k falan s24+ yerine önerceğiniz telefon var mı s25 fe veya yd 16 gibi

Plus al paran yetiyorsa. Ultrasonik sensör, ltpo ve daha iyi kalite ve ince çerçeve

S25 (fe olmayan)
değecek fark var ama 10-15k değmez

paran yetiyosa diye bir terim yok parası yetmese yazten şıklara eklemez ki asla değecek fark yok şuanda 10 yine

s25 düz alıcak kadar para yok 47k falan s24+ yerine önerceğiniz telefon var mı s25 fe veya yd 16 gibi
s24FE al kafana takma ben 34k bütçeden 27ye 24fe aldım sıkıntı yaşamadım

kısaca incelemek istersen konum burada https://forum.donanimarsivi.com/konu/uzun-s24fe-deneyimim.1107505

değecek fark var ama 10-15k değmez

paran yetiyosa diye bir terim yok parası yetmese yazten şıklara eklemez ki asla değecek fark yok şuanda 10 yine

s24FE al kafana takma ben 34k bütçeden 27ye 24fe aldım sıkıntı yaşamadım

kısaca incelemek istersen konum burada https://forum.donanimarsivi.com/konu/uzun-s24fe-deneyimim.1107505
bugün medimarkta biriyle tanıştım s24 s25 falan anlattı ve her yıl ocak aylarında indirime girdiğini söyledi bana saçma geldi öyle bir şey var mı biliyor musunuz

bugün medimarkta biriyle tanıştım s24 s25 falan anlattı ve her yıl ocak aylarında indirime girdiğini söyledi bana saçma geldi öyle bir şey var mı biliyor musunuz
evet her sene eylülde fe modellerinin yenisi çıkar ocakta önceki seri en ucuz fiyatına düşer (sadece fe modelleri)

evet her sene eylülde fe modellerinin yenisi çıkar ocakta önceki seri en ucuz fiyatına düşer (sadece fe modelleri)
peki s26 fe modeli çıkacak mı bu sene sizce bekleyeyim mi ocakta s25 fe de indirime düşerse alabilirim

S24 geçen senenin telefonu s26 çıkacak 4 aya bence alacaksan iphone 26 veya s25,s25fe almalısın

Geri