Nasıl değil ya bizim kart 350 tlden 700 e dayanmıs (Bonus Normale)kart aidatı takılacak bişey değil cuma günü aradım 666tl gelmişti 1 dk içinde halledip aynı gün iadesi oldu.
Çok sağol kankitoşkom
6 Ay taksit yaparsam 500 para bile değil teşekkürler birazdan başvuru yaparım . Başvuru yaparken kabul edilmesi için taktik vs bişey var mı ?
Taktiği yok malesefÇok sağol kankitoşkom
Mesaj otomatik birleştirildi:
6 Ay taksit yaparsam 500 para bile değil teşekkürler birazdan başvuru yaparım . Başvuru yaparken kabul edilmesi için taktik vs bişey var mı ?
Şimdi başvursam ne zaman kullanmaya başlarımTaktiği yok malesef
Hocam saka yapıyo olmalısınız 17 yasında zaten kredi kartı vermiyorlar ki17 yaşındayım . :/
Alla alla . Yarım saattir burda ne anlatıyorum üst konulara bak gez bakıymHocam saka yapıyo olmalısınız 17 yasında zaten kredi kartı vermiyorlar ki
EnparaSadece taksit için kullanacağım ve aidat olsun istemiyorum . Başıma iş falanda çıkarmasın faizmiş şuymuş buymuş falan , zaten sadece taksit yapacağım
ara müşteri hizmetlerini iade etmek zorundalar zatenNasıl değil ya bizim kart 350 tlden 700 e dayanmıs (Bonus Normale)
Benim degil ya Babamın(Ben KuveytTürk Kullanıyorum). 10 Bin kez ztn arıyorlarmış ona gerek kalmıyorara müşteri hizmetlerini iade etmek zorundalar zaten