CesarVialpando
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 757
Merhaba bugün tosla kartımla ziraat atmsinden işlem yaparken kartım yutuldu. Tosla Akbanka ait. Kartımı hangi şubeden alacağım?
Aradım ve malesef cevap alamadım.ATM'nin etrafında bildiğim kadarıyla telefon numaralı yazıyor, ararsan yardımcı olurlar.
Akbank müşteri hizmetlerini arayın. Veya en yakın bayiye başvurun.Aradım ve malesef cevap alamadım.
ATM'de yutulan kart geri almak için, eğer işlem yaptığınız ATM banka şubesinin önünde ise hemen içeriye görevlilere söyleyebilir ve makineyi açtırarak kartınızı geri alabilirsiniz. Bunu yapabilmek için kartın size ait olması gerekmektedir ve kimliğinizi teyit edecek bilgiye sahip olmanız gereklidir.Merhaba bugün tosla kartımla ziraat atmsinden işlem yaparken kartım yutuldu. Tosla Akbanka ait. Kartımı hangi şubeden alacağım?
Şube yoktu yakında o yüzden alamadım.ATM'de yutulan kart geri almak için, eğer işlem yaptığınız ATM banka şubesinin önünde ise hemen içeriye görevlilere söyleyebilir ve makineyi açtırarak kartınızı geri alabilirsiniz. Bunu yapabilmek için kartın size ait olması gerekmektedir ve kimliğinizi teyit edecek bilgiye sahip olmanız gereklidir.
Ziraat bankasına gidin orda yutulmuş çünkü.Şube yoktu yakında o yüzden alamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok hayır siz anlamadınız. Ben kartımı yarın alacağım ama bunu hangi banka şubesinden almalıyım ziraat mi akbank mı?