Oyunu sepete ekle satış yerinde steam cüzdanı seç sonra kartın yanına eklenicek.Benim şuan Steam cüzdanında 11 TL var banka kartımda da 9 ben bu ikisini birleştirin nasıl 20 TL yaparım yardım edermisiniz arkadaşlar
Ama oyun almayacagim direk cüzdana gelmesini istiyorum bildiğiniz başka yöntem varmı?Oyunu sepete ekle satış yerinde steam cüzdanı seç sonra kartın yanına eklenicek.
Kartındaki paranın cüzdana gelmesinimi istiyorsun yoksa cüzdanındaki paranın kartamı geçmesini istiyorsun ?Ama oyun almayacagim direk cüzdana gelmesini istiyorum bildiğiniz başka yöntem varmı?
Kartımdaki 9 TL bin cuzdanima geçmesini istiyorum fakat 10 tl altı geçmiyorKartındaki paranın cüzdana gelmesinimi istiyorsun yoksa cüzdanındaki paranın kartamı geçmesini istiyorsun ?
9 TL'lik oyun al steam'den sonra oyunun destek bölümünden steam cüzdanıma iade et seçeneğini işaretleKartımdaki 9 TL bin cuzdanima geçmesini istiyorum fakat 10 TL altı geçmiyor
Kartım ininal 1 TL atilirmi bilemedim o yüzden konu actimBabanın kartından 1 TL yolla kendine
İade işleminde bir sorun olursa yardım edebilirim işine yaradıysa yukarıdaki mesajıma rapor et kısmından en iyi cevap verebilirsin ❤.Kartımdaki 9 TL bin cuzdanima geçmesini istiyorum fakat 10 TL altı geçmiyor
Alternatif sitelerden 9 TL'ye 10 TL'lik bakiye alabilirsin. Hem de 1 TL kâr etmiş olursun.
Buradan alsa daha iyi olur.Benim şuan Steam cüzdanında 11 TL var banka kartımda da 9 ben bu ikisini birleştirin nasıl 20 TL yaparım yardım edermisiniz arkadaşlar