ogrbz
80+
- Reaksiyon skoru
- 132
İnternette harcama para gönderme vs. yapabiliyormusunuz? en son hiçbir şey yapılmıyordu.valla ben sorunsuz kullanıyorum
İnternette harcama para gönderme vs. yapabiliyormusunuz? en son hiçbir şey yapılmıyordu.valla ben sorunsuz kullanıyorum
evet yapılıyor 18 haziranda bildirim geldi zaten istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz diye incelenen bazı hesaplar var para aktarımları şüpheli olanlarİnternette harcama para gönderme vs. yapabiliyormusunuz? en son hiçbir şey yapılmıyordu.
Anladım hocam teşekürlerevet yapılıyor 18 haziranda bildirim geldi zaten istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz diye incelenen bazı hesaplar var para aktarımları şüpheli olanlar
bende sorun yokta kumar sitelerine vs atıldıysa para incelenir
bu işlerle uğraşanların hesapları açılmadı çünkü hala bende sorunsuz kullanılıyor paparacok emin konustun hocam sebebi nedir?
dalga mi geciyorsun reis islem yapmamis annemin hesabi bile inceleme altinda altini ciziyorum ISLEM YAPMAMIS ayrica sikayetvar ve instagram sayfalarina hala gunde yuzlerce yorum geliyor inceleme altinda diye.bu işlerle uğraşanların hesapları açılmadı çünkü hala bende sorunsuz kullanılıyor papara
niye dalga geçeyim birader herkes bunu söylüyor bende sıkıntı yok kullanıyorumdalga mi geciyorsun reis islem yapmamis annemin hesabi bile inceleme altinda altini ciziyorum ISLEM YAPMAMIS ayrica sikayetvar ve instagram sayfalarina hala gunde yuzlerce yorum geliyor inceleme altinda diye.
hocam o bildirim bana da geldi ama yine kullanamıyorum para falan gönderemiyorum nasıl olucakevet yapılıyor 18 haziranda bildirim geldi zaten istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz diye incelenen bazı hesaplar var para aktarımları şüpheli olanlar
bilgim yok knkhocam o bildirim bana da geldi ama yine kullanamıyorum para falan gönderemiyorum nasıl olucak
istiyorlar çünkü banka olarak geçiyorlar kayıt tutmak zorunda bddkya kayıtlı o uygulama merkez bankasına kayıtlı banka gibi işlem yapmaktaBende parolapara hesabı açtım her şey tamam doğrulama bitiriyordum son aşamalarda kimlik kartını NFC özelliği ile okutmami istedi ailem izin vermesine rağmen yapmadım neden istiyorlar acaba şüphelendim bende.
şuan denedim hesabıma para çekmeyi geldihocam o bildirim bana da geldi ama yine kullanamıyorum para falan gönderemiyorum nasıl olucak
12 -13 gündür aktif kullanılıyor bende. Her işlemi yapabliyorum. Ya bazı şartları karşılayan hesaplar otomatik şüpheli kategorisine ekleniyor yada pek ithimal vermesemde hesapları sıraya alıp tek tek inceledikten sonra işleme açıyorlar.hocam o bildirim bana da geldi ama yine kullanamıyorum para falan gönderemiyorum nasıl olucak
hocam muhtemelen tek tek bakıyolardır da ben oynayan arkadaşıma falan onun kartı kayıpken para göndermiştim ordan sıkıntı olursa olur belki ya12 -13 gündür aktif kullanılıyor bende. Her işlemi yapabliyorum. Ya bazı şartları karşılayan hesaplar otomatik şüpheli kategorisine ekleniyor yada pek ithimal vermesemde hesapları sıraya alıp tek tek inceledikten sonra işleme açıyorlar.