Neler Yeni

Rehber Kartta ki parayı Steame aktarmak

ElectriX

80+ Silver
Siz ne kadar papara kullansanızda ben ininal kullanıyorum ve bu yol ile kartta param kalmadan Steam cüzdana paramı koyuyorum.

Karttaki paranızın tamamını Steam cüzdana koymak için rehber.

BİLGİLENDİRME: Steam cüzdan ve kartınızda toplam en düşük 1,05₺ olması gerek. Eğer steam cüzdanınızda para varsa ve kartınızdaki parayla toplam 1,05₺ denkleşiyorsa bu iş tamamdır.

Mağaza kısmından Steam Laboratuvarı'na tıklıyoruz,
Ekran görüntüsü 2020-11-12 094559.png

Aşağıdan arama sonuçlarını filtreleyin adında bir şey çıkıcak,

Ekran görüntüsü 2020-11-12 094715.png

En aşağıdan "Güncellenmiş aramayı deneyin"e tıklayın,
Ekran görüntüsü 2020-11-12 094812.png

Önümüze yeni bir sekme çıkacak, buradan kaç ₺ yazılım alacaksanız kenardan filtreleyin eğer 9₺ oyun alacaksanız en düşük fiyat yerine en yüksek fiyatı seçin ve oyun araştırın.
Ekran görüntüsü 2020-11-12 095227.png

Şimdi herhangi bir oyunu alabilirsiniz. Hesabınızı iyi yapın. Örnek 50krş kartınızda, 60krş Steam cüzdan'da para var, 1,10₺ oyun bakın. Ya da direkt kartta 3,43₺ paranız varsa o fiyattan oyun alın.

Almadan önce dikkat edilmesi gereken, Steam siz ne kadar kartta para bulundursanızda Steam cüzdandaki parayı ilk öncelik olarak kullanabilir. Bu yukarda dediğim 1,10₺ oyun alacak biri için bir fark ettirmez ama 3,43₺ oyun alacak biri için kötü olur.

Bunun için,
1-

Ekran görüntüsü 2020-11-12 095807.png

2-
Ekran görüntüsü 2020-11-12 095837.png

Buradan "Steam Cüzdanım (değiştir)" yazan yere tıklıyoruz.
3-
Ekran görüntüsü 2020-11-12 095958.png

Buraya basıp kartı seçiyoruz. Devam et diyoruz.
Bir edilmesi gereken daha, karşınıza kartınız seçilmiş olarakta gelebilir. Dikkat edin o şeyin üst tarafında "Ücret Steam cüzdanınızdan tahsil edilecektir" yazabilir. Bu paranın kartta değilde Steam cüzdandan çekileceği anlamına gelir ya da çekebildiği kadarının. Bunun için geri gelip bir daha kartı seçip devam edebilirsiniz. Eğer bu yazı çıkarsa bana yazın çünkü bende çıkmadı.

Bundan sonra ne yapacağım?
1-Öncelikle alışverişi tamamlayınca doğruluğu teyit etmek adına (örnek İninnal Cüzdan) gibi uygulamalardan parayı kontrol edin. Paranız doğru çekilmişse, amacınız 0₺ yapmak ise doğru yapmışısınızdır.
2-Bundan sonra iade ediceksiniz.

İade ederken dikkat edilmesi gerekenler.

Ekran görüntüsü 2020-11-12 101105.png

Tamda burada karşınıza böyle bir yer gelecektir ama sizde farklı olacaktır ben alışverişi Steam cüzdan ile yaptığım için direkt oraya parayı veriyor. Burada iade ederken paranın karta değilde Steam cüzdana gelmesine dikkat edin. Öyle bir şeçenek çıkacaktır, onu doğrulayın.

Artık ne kaldı?
Böyle dediğinizi duyar gibiyim.
2 şey kaldı,
1- 24 saat parayı beklemek (Herhangi bir para kesilmeyecek, paranız tam yatacak)
2- Bu postu beğenmek.

Ekler

• 1605164038872.png
    1605164038872.png
    255.4 KB · Hit: 119

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bununla uğraşana kadar papara kullanılabilir.
Ve benim düşüncem parayı steama atınca sadece oyun alabilirsin ama paparada dururken istediğin şeyi alabilirsin :)
Ama emeğine sağlık güzel rehber

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ve benim düşüncem parayı steama atınca sadece oyun alabilirsin ama paparada dururken istediğin şeyi alabilirsin :)
Paparada para kesmiyor değil mi?
Ayrıca(örnek) 3tlyi steam cüzdana atamazsın kodlar çıkmıyor sanırım artık ve eğer steam cüzdanda paran yoksa pazardan skin ve benzeri eşyalarıda alamazsın diye biliyorum.
Neyse teşekkürler.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Paparada kesmiyor değil mi?
Ayrıca(örnek) 3tlyi steam cüzdana atamazsın kodlar çıkmıyor sanırım artık ve eğer steam cüzdanda paran yoksa pazardan skin ve benzeri eşyalarıda alamazsın diye biliyorum.
Neyse teşekkürler.
Paparada kesinti yok

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Evet ben de aynen öyle düşündüm ya da gidip 20TL lik bir steam kodu da alıp bu işi bitirebilirsin.

Top Bottom