baya kartın numarasını güvenlik kodunu falan giricen çekicek parayı 3 gün sonra bir bakmışsın kapının önünde monitör44tl yüklesem nasıl alcam
44 TL olsadamı alamam
Tam mı olması lazım :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
44tl yüklesem nasıl alcam
troll mü ?Arkadaşlar 1044 tllik monitör alacağım babamın kartında 1000tl var ben bu 1000tl ile nasıl alıcam monitörü
İnternetten alamazsın ama mağaza'ya gidersen. 1000 TL karttan 44 TL'de nakit ödeyip alabilirsin.Arkadaşlar 1044 tllik monitör alacağım babamın kartında 1000tl var ben bu 1000tl ile nasıl alıcam monitörü
44 TL yükleyince 1044 TL olmayacak mı?O zaman alacaksın işte.Sen sanırım anlatamadın sorununu ya da biz anlamadık.44 TL olsadamı alamam
Bak güzel kardeşim ATM'ler 5'lik banknot ve bozuk para kabul etmediği için ATM'ye gidip karta 50TL at ve hangi siteden alıyorsan sepeti onayla diyip kart bilgilerini girip sonra karşına gelecek 3d secure duvarına telefonuna gelecek kodu girdikten sonra siparişini tamamlamış oluyorsun, bence çokta zor bir şey değil.44 TL olsadamı alamam
Kredi kartı m banka mıArkadaşlar 1044 tllik monitör alacağım babamın kartında 1000tl var ben bu 1000tl ile nasıl alıcam monitörü