PowerXitinia
80+ Bronze
Merhaba forum üyeleri yanlış uyguladığım diyetlerden dolayı kas kaybı yaşadım o yüzden bir doktora gitmek istiyor hangi doktora gidebilirim kas için
Hocam doktorlarda gorunmekte fayda var diye düşünüyorum uzman sonuçta onlardaDoktorla uğraşmanı tavsiye etmem.
Günlük kalori ihtiyacını belirleyip haftada 3-4 gün ağırlık antrenmanı yapmanı öneririm.
Yine senin kararın ama onlar sana kas kazandıramaz hadi kazandırdı ne kadar nasıl kazandıracaklar.Hocam doktorlarda gorunmekte fayda var diye düşünüyorum uzman sonuçta onlarda
Bununla ilgili dahiliye bölümüne başvurabilirsinMerhaba forum üyeleri yanlış uyguladığım diyetlerden dolayı kas kaybı yaşadım o yüzden bir doktora gitmek istiyor hangi doktora gidebilirim kas için
Bu nasıl yardım la. "Doktor seni mutlu edemez" Avukat olsam dava açardım böyle boş boş konuşmandan.Yine senin kararın ama onlar sana kas kazandıramaz hadi kazandırdı ne kadar nasıl kazandıracaklar.
İstediğini yap ama tavsiyeme uymanı öneririm, spor seni mutlu eder ama doktor edemez.
Kastettiğim bahsettiğin şey değildi yanlış anlamışsın, doktor onu normal hayatına devam ettirir spor ise hayatını başka bir seviyeye çıkartır ve mutlu eder.Bu nasıl yardım la. "Doktor seni mutlu edemez" Avukat olsam dava açardım böyle boş boş konuşmandan.