Neler Yeni

Kas Kaybı Yaşar mıyım?

TrueWind

80+
Reaksiyon skoru
11
Merhabalar
Pazartesinden beri Spora gidemiyorum hasta olduğumdan dolayı ve baya güç kaybı hissediyorum
Özellikle El yayını 50 kilo sıkabilirken şuan zar zor 40 sıkıyorum
Sizce ne kadar sürede toparlanabilirim?

Hocam bir haftada öyle kas kayıp olup uçmaz merak etme toparlanırsın hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haftada kaç gün gidiyorsun

Hasta olduğun için böyle olabilir üstüne kendine psikolojik bir baskı da kuruyorsun biraz.
1 haftada kas kaybı mı olurmuş? inanmayın öyle bişeye iyileşene kadar dinlenin sonra kaldığınız yerden devam.

Merhabalar
Pazartesinden beri Spora gidemiyorum hasta olduğumdan dolayı ve baya güç kaybı hissediyorum
Yav arkadaşım kas kaybı öyle bişey değil ya bir kaç antrenmanda toparlarsın. Hastayken güçsüz halsiz olursun bunca zaman yeni mi keşfettin bunu

Merhabalar
Hastalık dan dolayı vucut dirençleriniz düşmüştür gayet normal zar zor sıkmanız, Kas kaybı da 1 haftalık bırakmalar ile olmaz vucut ilk başta sürekli yağları yakar ortalama kas kaybı 2/3 ay da başlar

Yav arkadaşım kas kaybı öyle bişey değil ya bir kaç antrenmanda toparlarsın. Hastayken güçsüz halsiz olursun bunca zaman yeni mi keşfettin bunu
Hocam vallaha korona döneminde bile hasta olmadım 3 yıldır hasta olmadım hatta
Koronalılarla sarıldım tokalaştım annem babam okul arkadaşım herkes korona oldu

Pazartesi günü Domuz Gribi oldum hayat şansı işte yaşamayınca tedirgin oluyorsun :/

Hocam vallaha korona döneminde bile hasta olmadım 3 yıldır hasta olmadım hatta
Koronalılarla sarıldım tokalaştım annem babam okul arkadaşım herkes korona oldu

Pazartesi günü Domuz Gribi oldum hayat şansı işte yaşamayınca tedirgin oluyorsun :/
yaşın gençtir böyle basit şeylere takılma kas öyle hemen eriyip giden bişey değil kas erimesi bir hastalık

yaşın gençtir böyle basit şeylere takılma kas öyle hemen eriyip giden bişey değil kas erimesi bir hastalık
Kas erimesi ile kas küçülmesi aynı şeyler değildir kas erimesi aynen hastalıktır ama kas kütlesinin küçülmesi kişinin spor a başladığı zamana geri dönmesine sebep olur ondan dolayı spor başladığı zamandan daha fazla geri gitmesine sebep olmaz oda büyük zaman alır

Boş ver kanka millet 2 3 ay salona gitmiyor sonra gelip 1 aya kalmadan geri topluyorlar. Sende büyük ihtimal en fazla 1 belki 2 hafta sürer. Hastalığın bitene kadar vücudunu dinlendir.

Su atarsın kas kaybetmezsin, doğal olarak kendini küçük göreceğin için motivasyonun düşebilir ama çok kısa sürede eski haline gelirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,248
Üyeler
173,158
Son üye
Lysoth
Geri