Kaş piercing hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Özele git diyorsun özele gitsem en az 1000 TL sokarlar bana randevular da 6 günden önce alınmıyor bide her kelimeyi avel gibi büyük yazma komik duruyor zeki arkadaşım
Sana Şey Olan Bir Şeymi Var İster Büyük Yazarım İster Küçük.
Ne Kadar Para Ödeyeceğin Beni İlgilendirmiyor. O Zaman Sağlık Ocağındaki Doktora Git Muayne Etsin.
Seni Gidi Piercing'li Atarlı Jojuk. :D

Sana Şey Olan Bir Şeymi Var İster Büyük Yazarım İster Küçük.
Ne Kadar Para Ödeyeceğin Beni İlgilendirmiyor. O Zaman Sağlık Ocağındaki Doktora Git Muayne Etsin.

Seni Gidi Piercing'li Atarlı Jojuk. :D
Sağlık ocaklari da randevu ile bakıyo ama bunu bilmicek kadar cahilsin galiba senle konuştukça gözümde telefonunu çıkar diyen +65 yaş dayıları aklıma geliyo konuştukça batıyorsun battıkça da konuşmaya devam ediyosun yazık

Son düzenleme:
Uygunsuz davranış
Sağlık ocaklari da randevu ile bakıyo ama bunu bilmicek kadar cahilsin galiba senle konuştukça gözümde telefonunu çıkar diyen +65 yaş dayıları aklıma geliyo konuştukça batıyorsun battıkça da konuşmaya devam ediyosun yaziq sana
Buralar'da Ertesi Güne Numara Veriyorlar Ama Nerde Yaşadığını Bilmiyorum Sen Bilirsin.
Yazık Kafana.

Enfeksiyon kanka. Başka bir şey değil, 2 3 gün sonra olacak diye bir kural yok. Bölge iyileşmediği sürece enfeksiyon çıkabilir ve kaş 3 haftada iyileşmez.

Kes artık boş yapma tamam öldün çık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bidaha görmiyim seni kaybol
Sen Kendi Kendine Çok Güzel Konuşuyorsun İ.G
Capture.PNG

Untitledgggggggggg.png

Enfeksiyon kanka. Başka bir şey değil, 2 3 gün sonra olacak diye bir kural yok. Bölge iyileşmediği sürece enfeksiyon çıkabilir ve kaş 3 haftada iyileşmez.
Evet malesef kaşın iyileşmesi yıllar aliyo

Sen Kendi Kendine Çok Güzel Konuşuyorsun İ.G
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Puausuidjdidjdkdkkcjxjdkskskfkck olm tam bir sefilsin ya hala mi döndürmeye çalışıyosun ya ksksjdjfjkdkdkdkdjfjfjjdjdidixix
Yarıldım gece gece ya dkeidkfkfjfkdiidic

Kes artık boş yapma tamam öldün çık

Bidaha görmiyim seni kaybol
Sen bu tavırlarla bir arpa boyu yol alamazsın. Sanki çok mükemmel birisinde ona buna laf atıyosun. Adam diyor doktora git, yok fobim var yok öyle yok böyle... senin yüzünde kalıcı bir problem oluşursa kimse karışmaz, biz seni uyardık doktora gözük. He dinle dinleme, 3 gün sonra ölürsün kalırsın o da bizi ilgilendirmez.

Sağlık problemlerinizi internete değil doktorunuza danışın!

Sağlık problemlerinizi internete değil doktorunuza danışın!
Emredersiniz komtanim

Sen bu tavırlarla bir arpa boyu yol alamazsın. Sanki çok mükemmel birisinde ona buna laf atıyosun. Adam diyor doktora git, yok fobim var yok öyle yok böyle... senin yüzünde kalıcı bir problem oluşursa kimse karışmaz, biz seni uyardık doktora gözük. He dinle dinleme, 3 gün sonra ölürsün kalırsın o da bizi ilgilendirmez.
Tamam ab

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri