Neler Yeni

KASA-ANAKART ÖNERİSİ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
CANER SOFRACI
ARKADAŞLAR TOPLADIĞIM SİSTEME KASA ÖNERİSİ VEREBİLİR MİSİNİZ? RGB-ARGB KONUSUNA COK HAKİM DEĞİLİM AYRICA MESH OLURSA DAHA İYİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.SİSTEMİM:
CPUIntel Core I7-10700k 3.8 Ghz Lga1200 16 Mb Cache 125 W (ALDIM)
ANAKARTMSI MAG Z490 Tomahawk 4800mhz(OC) RGB M.2
MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI 4800MHz(OC) DDR4 Soket 1200 M.2 HDMI DP ATX Anakart (ÖNERİLERİNİZ-YORUM)
RAMHyprex Fury RGB 16GB (2x8) 3600MHz DDR4 HX436C17FB3AK2/16 (ALDIM)
SSDXPG SPECTRIX S40G RGB 512 GB M.2 SSD 3500/2400 MBs(ALDIM)
CASECOOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa ?????ÖNERİLERİNİZ-YORUM)
COOLERSilverStone PF240 ARGB 2x12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (ALDIM)
MONITORAoc 27" Q27G2U 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Gaming Monitör (ALDIM)
GPU3000 SERİSİNİ BEKLEYECEĞİM
PSUHigh Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (ALDIM)

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
MPG Z490 GAMING EDGE WIFI olursa daha iyi olur, VRM'leri daha iyi onun, olmazsa MAG Z490 TOMAHAWK da olur, sağlam.
Kasayı istersen Battlecruiser ile değiştirebilirsin.
Soğutucuyu PF360 yapamaz mısın? Şekil olsun :p.
Almışsın...

sws9912

80+ Silver
Ayy taş gibi sistem he anakart konusunda crazyreign abimize bırakıyoruz kasa olarak şık duruyor önüde spec-delta gibi çıkıntılı ve full mesh olması da gayet iyi sistem olmuş. 3000 serisinden hangi kartı düşünüyorsunuz?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Anakart olarak da Tomahawk almanız yeterli, biraz daha üste çıkayım derseniz Gaming Carbon WiFi da güzel seçim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
CANER SOFRACI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayy taş gibi sistem he anakart konusunda crazyreign abimize bırakıyoruz kasa olarak şık duruyor önüde spec-delta gibi çıkıntılı ve full mesh olması da gayet iyi sistem olmuş. 3000 serisinden hangi kartı düşünüyorsunuz?
YANİ FİYATLAR BELLİ OLUNCA KARAR VERECEĞİM EKRAN KARTI OLMADAN 11 BİNİ GEÇİYOR ŞU ANDA. DURUMA GÖRE 3060/70
Mesaj otomatik birleştirildi:

MPG Z490 GAMING EDGE WIFI olursa daha iyi olur, VRM'leri daha iyi onun, olmazsa MAG Z490 TOMAHAWK da olur, sağlam.
Almışsın...
BENDE GAMİNG EDGE WIFI DÜŞÜNÜYORUM. TEŞEKKÜR EDERİM. KASA KONUSUNDA BATTLECRUIER OLABİLİR AKLIMDA

ARKADAŞLAR CAHİLLİĞİMİ MAZUR GÖRÜN BATTLECRUISER, TD500, ICUE HERHANGİ BİRİNİ ALDIK DİYELİM, SİSTEMİ DE GÖRÜYORSUNUZ. BU RGB-ARGB OLAYINI PEK ANLAMIYORUM. YAZILIMLA YA DA UYGULAMAYLA BEN BU FANLARIN RENGİNİ, DERECESİNİ FİLAN AYARLAYABİLECEK MİYİM YA DA BAZILARINDA GÖRDÜM KUMANDA GİBİ BİŞİLE DEĞİŞTİRİYORLAR NASIL OLUYOR?

Almışsın...
SHARKOON REV 200 U NE DERSİNİZ 700 LİRA FİYATI VAR BURDAN NE KISABİLİRSEM EKRAN KARTINA YANSITIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TD 500 UN DE İÇİ DAHA GENİŞMİŞ. RGB KONUSUNDA DA Bİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM

Son düzenleme:

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
ARKADAŞLAR CAHİLLİĞİMİ MAZUR GÖRÜN BATTLECRUISER, TD500, ICUE HERHANGİ BİRİNİ ALDIK DİYELİM, SİSTEMİ DE GÖRÜYORSUNUZ. BU RGB-ARGB OLAYINI PEK ANLAMIYORUM. YAZILIMLA YA DA UYGULAMAYLA BEN BU FANLARIN RENGİNİ, DERECESİNİ FİLAN AYARLAYABİLECEK MİYİM YA DA BAZILARINDA GÖRDÜM KUMANDA GİBİ BİŞİLE DEĞİŞTİRİYORLAR NASIL OLUYOR?
İlk başta Caps Lock kapat lütfen.
iCUE 465X alırsan onun kontrolcüsü ön USB 2.0'dan bağlanıyor, ARGB veya RGB girişine gerek kalmadan kontrol edebiliyorsun kasadaki fanların ışıklarını.
MasterBox TD500 Mesh ve Battlecruiser'da ise normal ARGB var, anakartındaki ARGB girişine takıp anakartının yazılımından ışıkları kontrol ediyorsun.
SHARKOON REV 200 U NE DERSİNİZ 700 LİRA FİYATI VAR BURDAN NE KISABİLİRSEM EKRAN KARTINA YANSITIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. TD 500 UN DE İÇİ DAHA GENİŞMİŞ. RGB KONUSUNDA DA Bİ AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM
Ben pek sevmedim, önermek de istemem.
MasterBox TD500 Mesh tercih ederdim kesinlikle.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Battlecrusier iyi gider

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
CANER SOFRACI
İlk başta Caps Lock kapat lütfen.
iCUE 465X alırsan onun kontrolcüsü ön USB 2.0'dan bağlanıyor, ARGB veya RGB girişine gerek kalmadan kontrol edebiliyorsun kasadaki fanların ışıklarını.
MasterBox TD500 Mesh ve Battlecruiser'da ise normal ARGB var, anakartındaki ARGB girişine takıp anakartının yazılımından ışıkları kontrol ediyorsun.

Ben pek sevmedim, önermek de istemem.
MasterBox TD500 Mesh tercih ederdim kesinlikle.
Eywallah teşekkür ettim. Battlecruiser ve TD500 e soğutucu yu kasanın üstüne takabilir miyim. 2.sorum TD500 egzos fanı yok galiba onu ne almalıyım?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Battlecruiser ve TD500 e soğutucu yu kasanın üstüne takabilir miyim. 2.sorum TD500 egzos fanı yok galiba onu ne almalıyım?
İki kasanın da üst tarafında 360 mm radyatör desteği var, 240 mm radyatörlü sıvı soğutucu var sende, takarsın, sorun yok.
Egsoz fanı var mı bilmiyorum, aynı şey MasterBox MB511 ARGB'de de olmuştu, normalde egzoz fan yok ama alanlara egzoz fan geliyor. Vatan'da satılan modelde direkt egzoz fan var.
MasterBox MB511 ARGB de bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,828
Üyeler
164,734
Son üye
bkgs
Top Bottom