Kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor.

Çatlı Reis

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,383
Bios ayarlarına girip işimi halledip F10 basıp kaydedip çıktım bir süre siyah ekranda kaldı ve düzelmeyince bende kasayı kapattım. Şu anda da kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor.

Bios ayarlarına girip işimi halledip F10 basıp kaydedip çıktım bir süre siyah ekranda kaldı ve düzelmeyince bende kasayı kapattım. Şu anda da kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor.
@TechGuy
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biostan anlayan birini etiketledim gelir şimdi

Hocam BIOS pilini söküp 30sn bekleyin geri takın ya da CMOS atın. BIOS sıfırlandığı zaman düzelecektir.

Hocam BIOS pilini söküp 30sn bekleyin geri takın ya da CMOS atın. BIOS sıfırlandığı zaman düzelecektir.
Bios pili nasıl sökülüyor? CMOS atın ne demek bilmiyorum hocam böyle şeyleri.

Bios pili nasıl sökülüyor? CMOS atın ne demek bilmiyorum hocam böyle şeyleri.
1758897049887.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios pilini çıkarmaya çalışıyorum ama bir türlü çıkmıyor hocam.
ayağı vardır onun çevresinde o ayağına bas direk atar kendi

Hocam eskiler rahat çıkıyor, Arkadaş haklı MSİ b860 ve asus b860 iki anakartta da çok zorlandım bios pilini sökerken. Bir elimle tornavida ile bastırdım diğer elimle ince uçlu bıçak sokup zorla yukarı aldım pili.
ben kendim yaptıgım şeyi anlatayım ama yapmak sana kalmış ben tornavidayla ittiriyordum o metali direk atıyordu ama risk senin bak ona göre yapacaksan yap

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,220
Üyeler
184,751
Son üye
papsxx
Geri