arkadaşın dediği gibi ramleri çıkartıp uçlarını silgiyle silip takabilirsin harici diskinde sıkıntı olabilir kabloda sıkıntı olabilir 2 tane ram varsa 1 ini çıkar öyle açmayı dene sonra öbürünü çıkar öbürünü tak öyle deneMarka yazısı geliyor sonrası yok.
Ekran kartı eski mi?Marka yazısı geliyor sonrası yok.
Benim başımada böyle bir şey geldi ekran kartından dolayı kartı açıp macununu yeniledik termal pedleri terlemişti onları kuruttuk bakımını yaptık şimdi canavar gibiPc 1 yıllık
arkadaşın dediği gibi ramleri çıkartıp uçlarını silgiyle silip takabilirsin harici diskinde sıkıntı olabilir kabloda sıkıntı olabilir 2 tane ram varsa 1 ini çıkar öyle açmayı dene sonra öbürünü çıkar öbürünü tak öyle dene
Benim başımada böyle bir şey geldi ekran kartından dolayı kartı açıp macununu yeniledik termal pedleri terlemişti onları kuruttuk bakımını yaptık şimdi canavar gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve arkadaşların dediği gibi ramleri çıkarıp silip takmayı deneyin
Yaptım oldu ancak ilk başta american mega diye bi ekran çıktı sonra windows geldi bi sıkıntı olur muRamlari çıkart tak dene bakalım
Kapatıp açın bir problem gözükmezse devamYaptım oldu ancak ilk başta american mega diye bi ekran çıktı sonra windows geldi bi sıkıntı olur mu
Hayır olmaz hocam, iyi akşamlarYaptım oldu ancak ilk başta american mega diye bi ekran çıktı sonra windows geldi bi sıkıntı olur mu
yok bir sıkıntı olmaz o tanımladığı için geliyor diye biliyorum genelde tek seferlik zatenYaptım oldu ancak ilk başta american mega diye bi ekran çıktı sonra windows geldi bi sıkıntı olur mu