Kasa çalışıyor fakat görüntü yok

Reaksiyon skoru
0
yeni ram aldım taktım sorunsuz calışıyor hızını arttırmak için biosa girdim 3600 seçtikten sonra kaydettim ve çıktım bilgisayarım tekrar açılmadı siyah ekranda kalıyor eski ramleri taktım yine aynı lütfen yardımcı olun

yeni ram aldım taktım sorunsuz calışıyor hızını arttırmak için biosa girdim 3600 seçtikten sonra kaydettim ve çıktım bilgisayarım tekrar açılmadı siyah ekranda kalıyor eski ramleri taktım yine aynı lütfen yardımcı olun
Sistemimin güç kablosunu çıkar ardından bios pilini çıkar. Biraz bekle sonra tak. Görüntü gelecektir.

Benzer bir sorun bende de var. 2. Sayfadaki videolara bakabilir misin aynı sorun mu diye eğer aynıysa denediğim yollarla beraber şuanki ihtimalleri de özetleyebilirim net bulmuş değiliz bendeki sorunun sebebini

Daha önce yaşadım anakart da CMOS reset tornavida ile dokun 5 6 kere PC yi aç kapa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,166
Üyeler
185,229
Son üye
Father
Geri