Dostlar Bilgisayar Kasam , Masanın Altında Bu Şekilde Duruyor Sağlık Açısından Nasıldır , Başka Bir Yer Ayarlamak Lazımmı ?
Tamamdır Teşekkürler Hocam , Dediğiniz Gibi Küçük Bir Alan VarHocam bilgisayar dolabınız var muhtemelen o yüzden masanın üzerine koyamazsınız diye tahmin ediyorum genelde küçük olur bilgisayar dolabı kasayı sığdırırsın ama geriye monitör,klavye ya da mouse kalıyor ama aşağıda olunca hava sirkülasyon ideal denebilecek bir seviyede olur eğer masanızda yer varsa kesinlikle üste taşımanızı öneririm hem hava sirkülasyon açısından hem de estetik açısından güzel olur
Tamamdır Teşekkürler Hocam , Dediğiniz Gibi Küçük Bir Alan Var
A0Hocam bilgisayar dolabınız var muhtemelen o yüzden masanın üzerine koyamazsınız diye tahmin ediyorum genelde küçük olur bilgisayar dolabı kasayı sığdırırsın ama geriye monitör,klavye ya da mouse kalıyor ama aşağıda olunca hava sirkülasyon ideal denebilecek bir seviyede olur eğer masanızda yer varsa kesinlikle üste taşımanızı öneririm hem hava sirkülasyon açısından hem de estetik açısından güzel olur
"aşağıda olunca hava sirkülasyon ideal denebilecek bir seviyede olur eğer masanızda yer varsa kesinlikle üste taşımanızı öneririm hem hava sirkülasyon açısından hem de estetik açısından güzel olur"Hoşnut değilsen yeşil forum sitesinde imla kurallarına uyuluyor oraya gidebilirsin
Dostum aşağıda ya da yukarıda olması çok önemli bir kıstas değil konfor alanını etkilemiyorsa.Önemli olan şey kasanın ön tarafında ki alanın havayı rahat çekmesi , herhangi bir eşya olmasın yeterli.Ev alttan ısıtmalı değil ise en mantıklısı yere yakın olmasıdır, işkence olur falan demişler alakası yok.Dostlar Bilgisayar Kasam , Masanın Altında Bu Şekilde Duruyor Sağlık Açısından Nasıldır , Başka Bir Yer Ayarlamak Lazımmı ?
Orası hariç heryerDostlar Bilgisayar Kasam , Masanın Altında Bu Şekilde Duruyor Sağlık Açısından Nasıldır , Başka Bir Yer Ayarlamak Lazımmı ?
Kral herkes başka bir şey söylüyor."aşağıda olunca hava sirkülasyon ideal denebilecek bir seviyede olur eğer masanızda yer varsa kesinlikle üste taşımanızı öneririm hem hava sirkülasyon açısından hem de estetik açısından güzel olur"
Anlam bakımından da oraya gitsem ideal seviye de olur ama burası da saçma cümleler kurmasa güzel olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum aşağıda ya da yukarıda olması çok önemli bir kıstas değil konfor alanını etkilemiyorsa.Önemli olan şey kasanın ön tarafında ki alanın havayı rahat çekmesi , herhangi bir eşya olmasın yeterli.Ev alttan ısıtmalı değil ise en mantıklısı yere yakın olmasıdır, işkence olur falan demişler alakası yok.