Kablosunu taktın mıArkadaşlar yeni pc aldım kurulumu yaptım ama sadece anakarta işlemci fanı çalıştı geri kasada tık yok lutfen yardım edin yapa miyorum
Çözdüm bu sefer no signal hatası aliyorumKablosunu taktın mı
laptop falan varsa ona bağla Monitör Hz ni düşür öyle deneÇözdüm bu sefer no signal hatası aliyorum
Tv ye takdım tık yoklaptop falan varsa ona bağla Monitör Hz ni düşür öyle dene
Bir tanesine uyguladımramleri elledin mi çıkar tak yap
tekrar dene ramden dolayı ekran gelmezBir tanesine uyguladım
Hayır ekran kartı fanları dönuyor işlemcinin ki dönuyor kasa da aynı şekilde ama ne oldu ise no signal diyor ekran kartına takdım hdm yi gene olmadı4.5 defa no signal dedi ondan sorna ful siyah ekran da kaldıAnakart üzerinde herhangi bir led yanıyor mu
Kankam ekran kartından değil ramlerden dolayı ekran gelmiyor 2 ramide çıkar biraz bekle geri takHayır ekran kartı fanları dönuyor işlemcinin ki dönuyor kasa da aynı şekilde ama ne oldu ise no signal diyor ekran kartına takdım hdm yi gene olmadı4.5 defa no signal dedi ondan sorna ful siyah ekran da kaldı
Ramlerin sokete gelen kısmını yumuşak bir silgiyle silmeyi dene iki yüzünü de silHayır ekran kartı fanları dönuyor işlemcinin ki dönuyor kasa da aynı şekilde ama ne oldu ise no signal diyor ekran kartına takdım hdm yi gene olmadı4.5 defa no signal dedi ondan sorna ful siyah ekran da kaldı
Biraz sorna eve geçicem deniyicem de kardeş sorun olmazmı öyle tamam ramleri çıkartıp çaliştiriyorum ondan sorna kapatıp rmaleri takiyorum inşallah olur çok teşekkür ederim ilk defa sistem topladım bir suru video izledim böyle hatayı ilk defa gördümkanka
Kankam ekran kartından değil ramlerden dolayı ekran gelmiyor 2 ramide çıkar biraz bekle geri tak