Kasa fan çalışmıyor yardım edin

g20x10

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar yeni pc aldım kurulumu yaptım ama sadece anakarta işlemci fanı çalıştı geri kasada tık yok lutfen yardım edin yapa miyorum

ramleri elledin mi çıkar tak yap

Anakart üzerinde herhangi bir led yanıyor mu
Hayır ekran kartı fanları dönuyor işlemcinin ki dönuyor kasa da aynı şekilde ama ne oldu ise no signal diyor ekran kartına takdım hdm yi gene olmadı4.5 defa no signal dedi ondan sorna ful siyah ekran da kaldı

kanka
Hayır ekran kartı fanları dönuyor işlemcinin ki dönuyor kasa da aynı şekilde ama ne oldu ise no signal diyor ekran kartına takdım hdm yi gene olmadı4.5 defa no signal dedi ondan sorna ful siyah ekran da kaldı
Kankam ekran kartından değil ramlerden dolayı ekran gelmiyor 2 ramide çıkar biraz bekle geri tak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne zaman bakım yapmaya kalkıp ramleri çıkarsam aynı sorunu yaşıyorum :D gelcek ekran ramleri çıkar tak yap sürekli BİLGİSAYAR KAPALIYKEN ÇIKAR TAK

Ramlerin sokete gelen kısmını yumuşak bir silgiyle silmeyi dene iki yüzünü de sil

kanka

Kankam ekran kartından değil ramlerden dolayı ekran gelmiyor 2 ramide çıkar biraz bekle geri tak
Biraz sorna eve geçicem deniyicem de kardeş sorun olmazmı öyle tamam ramleri çıkartıp çaliştiriyorum ondan sorna kapatıp rmaleri takiyorum inşallah olur çok teşekkür ederim ilk defa sistem topladım bir suru video izledim böyle hatayı ilk defa gördüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,822
Üyeler
184,504
Son üye
EnesKzl
Geri