Neler Yeni

KASA FAN RGB KAPATMA

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
evde 2 tane pc var ikisindede 5 fan var kasada ve elektrik faturasına baya etki ediyor bu fanların rgbsini kapatabiliyormuyuz yada kapatsak etki eder mi? elektrik faturasına 600 gelmişti geçen ay bu ay 2 pc aldık 1000 tl elektrik faturası geldi nasıl azaltabilirim elektrik kullanımını

sami şahin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
evde 2 tane pc var ikisindede 5 fan var kasada ve elektrik faturasına baya etki ediyor bu fanların rgbsini kapatabiliyormuyuz yada kapatsak etki eder mi? elektrik faturasına 600 gelmişti geçen ay bu ay 2 pc aldık 1000 TL elektrik faturası geldi nasıl azaltabilirim elektrik kullanımını
rgb leri açmanız 50tl bile yemez aylık hepsi onunla alakalı olduğunu zannetmiyorum

TamerKs

80+ Silver
evde 2 tane pc var ikisindede 5 fan var kasada ve elektrik faturasına baya etki ediyor bu fanların rgbsini kapatabiliyormuyuz yada kapatsak etki eder mi? elektrik faturasına 600 gelmişti geçen ay bu ay 2 pc aldık 1000 TL elektrik faturası geldi nasıl azaltabilirim elektrik kullanımını
hiç kapatmıyor musunuz

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
RGB Fanlar söylediğiniz kadar elektrik tüketmez, aylık en fazla 10 tl yakar belki daha az.

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ışıklı mışıklı olunca +100 fps oluyor. Şaka bir yana RGB yüzünden fatura o kadar gelmez ki.
günde 10 saatten fazla çalışıyor pcler sık kullanıyoruz ve benim powersuply 80+ değil ondan olabilirmi ve iki pcdede 5+1 ses sistemi var odalardada 10m rgb led calısıyor sürekli ne yapacagımı bilemedim

er-deniz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Erdeniz Taykara
RGB o kadar elektrik tüketmez mining yapmazsanız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses sistemi ses çıkarmadığı sürece elektrik çok az harcar 10m ledler de aylık 50TL civarı maks 7/24 açık olsa

Arslann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Manas Arslan
Rx570 le mining yaptığında bile aylık 50 tl elektrik geliyo ordan hesapla

Rx570 le mining yaptığında bile aylık 50 TL elektrik geliyo ordan hesapla
Maks 10 tl fazla gelir rgb leri kapatsan 10 kuruş tasarruf edersin

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Rx570 le mining yaptığında bile aylık 50 TL elektrik geliyo ordan hesapla

Maks 10 TL fazla gelir rgb leri kapatsan 10 kuruş tasarruf edersin
psu 80+ değil 180 TL'ye aldığım 600w bi ürün ondan olabilirmi

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
günde 10 saatten fazla çalışıyor pcler sık kullanıyoruz ve benim powersuply 80+ değil ondan olabilirmi ve iki pcdede 5+1 ses sistemi var odalardada 10m rgb led calısıyor sürekli ne yapacagımı bilemedim
Işıklandırma sistemini kapatın, kasanın arkasında RGB kontrolcü vardır, oradan da kapatabilirsiniz.
Ancak arkadaşların da söylediği gibi elektrik faturası sırf bu ışıklandırma sistemlerinden dolayı o kadar fazla gelmemiştir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Faturanın bu kadar fazla gelmesinin sebebi fan olamaz

Top Bottom