Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Hızını kontrol edersin.Bir de kasa fanını armory create ten şuan kontrol edebiliyormuyum
Hızını kontrol edersin.Bir de kasa fanını armory create ten şuan kontrol edebiliyormuyum
Teşekkür ederim hepinizeHızını kontrol edersin.
Rica ederim.Teşekkür ederim hepinize
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon 2 kişiymişiz zaten![]()
Hocam bende bu tarz kablolar var msi mag 110r kasada. 3pin olan kabloyu sysfana taktim ama diger rgb kablolalarini takacak yer bulamadim bunlari birbirinemi takicas anlamadim gittiFanların üzerinden 2 tane kablo çıkar fotoğrafta belirttiğim gibi.
Alıntıyı görüntüle
1. kablo fan kontrolü
2. kablo RGB kontrolü
Bu kabloların kendi aralarında çoklayıcı ile toplanmıştır zaten. Sen o çoklayıcıdaki 1. soketi 1.ye 2.soketi 2.ye bağlarsan olur.
Alıntıyı görüntüle
Anakartın ne ? 110R kasanın kendi kontrolcüsü var zaten ona takabilirsin anakartında yoksa.Hocam bende bu tarz kablolar var msi mag 110r kasada. 3pin olan kabloyu sysfana taktim ama diger rgb kablolalarini takacak yer bulamadim bunlari birbirinemi takicas anlamadim gitti
Hocam kontrolcü yok kasadaAnakartın ne ? 110R kasanın kendi kontrolcüsü var zaten ona takabilirsin anakartında yoksa.
Anakart ne ? Kontrolcü yoksa anakarta bağlarsın.Hocam kontrolcü yok kasada
Mag forge110r kasa nij tam adiHocam kontrolcü yok kasada
Msi b450 mortar maxAnakart ne ? Kontrolcü yoksa anakarta bağlarsın.
O anakartta yok sanırım ARGB o yüzden bağlayamazsın. 110R tek fanlı olan var sende. 3 Fan daha al kontrolcülü onları kasanın önüne tak kasanın üstündeki tek fanıda o kontrolcüye takarsın.Mag forge110r kasa nij tam adi
Msi b450 mortar max
Simdi ben bu kablolalari takmasam bir yere sys fana fan kablosunu taktigim icin fan calisir degilmi? Kontrolcü vs alanaal kadarO anakartta yok sanırım ARGB o yüzden bağlayamazsın. 110R tek fanlı olan var sende. 3 Fan daha al kontrolcülü onları kasanın önüne tak kasanın üstündeki tek fanıda o kontrolcüye takarsın.
Mesela böyle 3 lü fan seti al içinde kontrolcü olan bu kontrolcüye o fanıda bağlarsın. Hatta ARGB işlemci soğutucusu varsa onuda bağlarsın.
![]()
BitFenix Spectre ARGB SE Black 120 mm Fan(3'lü Set)
BitFenix Spectre ARGB SE Black 120 mm Fan(3'lü Set) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Evet çalışır. O bağladığın güç kablosu diğerleri ARGB kabloları birisi dişi birisi erkek. 1 tanesini taktığın zaman yeterli.Simdi ben bu kablolalari takmasam bir yere sys fana fan kablosunu taktigim icin fan calisir degilmi? Kontrolcü vs alanaal kadar
Hocam ben bu ikisini birbirine mi takicam yani yoksa bu ikisinden birinimi rgb sokerine takicamEvet çalışır. O bağladığın güç kablosu diğerleri ARGB kabloları birisi dişi birisi erkek. 1 tanesini taktığın zaman yeterli.
Hayır o ikisi zaten aynı yerden geliyor. Bir tanesini ARGB sokete takıcaksın kontrolcüyü aldığında.Hocam ben bu ikisini birbirine mi takicam yani yoksa bu ikisinden birinimi rgb sokerine takicam