Neler Yeni

Yardım Kasa fanlarıma farklı modlama uygulamak

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
Msi mag force m100r kasam var fanları argb kasadaki ışık tuşundan modları değişiyor ama ben başka modlar yapmak istiyorum nasıl yapabilirim anakartım MSI H610M-B

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,566
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
O anakartla maalesef yapamazsın. ARGB kontrolcü al derdim ama zaten kasanda var boşa masraf olur. Biraz daha yüksek bir anakart alana kadar boşa para harcama bence zaten 1-2 ay sonra sıkılıp ARGB'nin yüzüne bakmazsın.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O anakartla maalesef yapamazsın. ARGB kontrolcü al derdim ama zaten kasanda var boşa masraf olur. Biraz daha yüksek bir anakart alana kadar boşa para harcama bence zaten 1-2 ay sonra sıkılıp ARGB'nin yüzüne bakmazsın.
tamamdır teşekkürler hangi anakartları önerirsiniz peki ileriye dönük

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,016
İsim
Mehmet Aslan
Msi mag force m100r kasam var fanları argb kasadaki ışık tuşundan modları değişiyor ama ben başka modlar yapmak istiyorum nasıl yapabilirim anakartım MSI H610M-B
kontrolcü alıp kasanın led tuşunu bağlayarak değiştirebilirsin ama uğraşmaya değmez Mehmet hocanın dediği gibi , hevesini aldıktan sonra sıkılırsın.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
kontrolcü alıp kasanın led tuşunu bağlayarak değiştirebilirsin ama uğraşmaya değmez Mehmet hocanın dediği gibi , hevesini aldıktan sonra sıkılırsın.
zaten genelde sabit renk kullanıyorum ama güzel mod varsa kullanırım belki diye düşünmüştüm

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,016
İsim
Mehmet Aslan
zaten genelde sabit renk kullanıyorum ama güzel mod varsa kullanırım belki diye düşünmüştüm
benim kasada da yoktu , fanlar arızalanınca firma komple kontrolcülü set gönderdi öyle bağlamış bulundum , aldığımdan beri değiştirmedim sanırım modu :kekw: Kasa yerde duruyor zaten farkında bile olmuyorum.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Yiğit
benim kasada da yoktu , fanlar arızalanınca firma komple kontrolcülü set gönderdi öyle bağlamış bulundum , aldığımdan beri değiştirmedim sanırım modu :kekw: Kasa yerde duruyor zaten farkında bile olmuyorum.
benim kasa masada ama dediğiniz gibi olur büyük ihtimalle teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,384
Üyeler
167,482
Son üye
act1ve
Top Bottom