tamamdır teşekkürler hangi anakartları önerirsiniz peki ileriye dönükO anakartla maalesef yapamazsın. ARGB kontrolcü al derdim ama zaten kasanda var boşa masraf olur. Biraz daha yüksek bir anakart alana kadar boşa para harcama bence zaten 1-2 ay sonra sıkılıp ARGB'nin yüzüne bakmazsın.
kontrolcü alıp kasanın led tuşunu bağlayarak değiştirebilirsin ama uğraşmaya değmez Mehmet hocanın dediği gibi , hevesini aldıktan sonra sıkılırsın.Msi mag force m100r kasam var fanları argb kasadaki ışık tuşundan modları değişiyor ama ben başka modlar yapmak istiyorum nasıl yapabilirim anakartım MSI H610M-B
zaten genelde sabit renk kullanıyorum ama güzel mod varsa kullanırım belki diye düşünmüştümkontrolcü alıp kasanın led tuşunu bağlayarak değiştirebilirsin ama uğraşmaya değmez Mehmet hocanın dediği gibi , hevesini aldıktan sonra sıkılırsın.
benim kasada da yoktu , fanlar arızalanınca firma komple kontrolcülü set gönderdi öyle bağlamış bulundum , aldığımdan beri değiştirmedim sanırım moduzaten genelde sabit renk kullanıyorum ama güzel mod varsa kullanırım belki diye düşünmüştüm
benim kasa masada ama dediğiniz gibi olur büyük ihtimalle teşekkürlerbenim kasada da yoktu , fanlar arızalanınca firma komple kontrolcülü set gönderdi öyle bağlamış bulundum , aldığımdan beri değiştirmedim sanırım moduKasa yerde duruyor zaten farkında bile olmuyorum.